Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Θάνος Κωνσταντάκης: Αυτός είναι ο σύζυγος της Ρένιας Λουιζίδου - Με τι ασχολείται (photos)

Είναι πάνω από 20 χρόνια μαζί!

12 Αυγούστου 2022 08:06
Θάνος Κωνσταντάκης: Αυτός είναι ο σύζυγος της Ρένιας Λουιζίδου - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρένια Λουιζίδου με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, ενώ, στη συνέχεια, σπούδασε φιλολογία στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς και υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ).

Δείτε επίσης: Κοντά στον θάνατο η Ρένια Λουιζίδου - "Έφτασα 41 πυρετό..."

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως Οι Απαράδεκτοι, Οι τρεις χάριτες, Της Ελλάδος τα παιδιά, Ο Πέτρος και τα κορίτσια του Το δις εξαμαρτείν, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή και η σειρά Το καφέ της Χαράς, που εκτόξευσε την καριέρα της και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 1997 με τον οικονομολόγο Θάνο Κωνσταντάκη και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα, ο οποίος γεννήθηκε το 2000.

 Θάνος Κωνσταντάκη Βίκτωρας Ρένια Λουιζίδου

Τι είχε δηλώσει για το σύζυγό της

«Στον Θάνο αγαπώ τη χαλαρότητα του, την απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που έχει σε εμένα, που φτάνει στο σημείο να με υποστηρίζει ακόμη και όταν παραλογίζομαι και το ότι με αγαπάει γι αυτό που είμαι.

Εκεί που διαφέρουμε είναι σίγουρα στο θέμα της οργάνωσης και της τάξης. Όταν, για παράδειγμα, έχουμε δώσει ραντεβού στις 9.00, ο Θάνος μπορεί στις 9 παρά 20 να με ρωτήσει: “Πού είπαμε ότι πρέπει να πάμε;” και να θυμηθεί εκείνη την ώρα να μπει στο μπάνιο.

 Θάνος Κωνσταντάκη Ρένια Λουιζίδου

Από την άλλη, είναι τόσο τακτικός που δεν το περιμένει κανείς. Έχουμε ξεχωριστές ντουλάπες γιατί η δική του μοιάζει με βιτρίνα καταστήματος ενώ εμένα είναι το… Μοναστηράκι!», είχε δηλώσει παλιότερα η ηθοποιός, αναφερόμενη τον σύζυγό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share