Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Κοντά στον θάνατο η Ρένια Λουιζίδου - "Έφτασα 41 πυρετό..."

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας

26 Ιουνίου 2022 14:34
Κοντά στον θάνατο η Ρένια Λουιζίδου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ρένια Λουιζίδου το μεσημέρι της Κυριακής (26/6) στην εκπομπή DOT σχετικά με μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή το 2004. Με την ευκαιρία, δείτε τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή, κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία, έφτασα 41 πυρετό. Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα να κάνω άλλη μία σκηνή γιατί, όπως μου είπαν, έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Πήγα και μετά το γύρισμα πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν απόφαση της παραγωγής», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

Η Ρένια Λουιζίδου είπε στη συνέχεια: «Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν το έκανα. Υπήρχε πίεση από το κανάλι, είχαν χάσει τη μπάλα, δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Μου ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως ήμουν τόσο άρρωστη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share