Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση καρδιάς από την Ελένη Τσολάκη: «O άντρας μου είναι...» - Τυχερός ο Παύλος Πετρουλάκης

Τι εξομολογήθηκε;

11 Αυγούστου 2022 14:34
Εξομολόγηση καρδιάς από την Ελένη Τσολάκη: «O άντρας μου είναι...» - Τυχερός ο Παύλος Πετρουλάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το ξεκίνημά της από την Θεσσαλονίκη, τη σχέση της με την τηλεόραση και τον έγγαμο βίο στο πλευρό του συζύγου της Παύλου Πετρουλάκη, είχε μιλήσει πριν δύο χρόνια σε συνέντευξή της η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη.

Δείτε επίσης: Μια μεγάλη, ζεστή και γουστόζικη «φωλίτσα»: Σε αυτό το σπίτι ούτε μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας ζουν τον έρωτά τους Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης

«Προσπαθώ τη μεγάλη μου στεναχώρια να μην μεταφέρω στο σπίτι μου αλλά συνήθως αυτό δεν γίνεται. Ο Παύλος είναι ένας πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος δίπλα μου. Είναι η φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας. Είναι δίπλα μου σε ό,τι αποφασίσω», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη μιλώντας για τον σύζυγό της με τον οποίο φέτος κλείνει τρία χρόνια έγγαμου βίου.

τσολάκη πετρουλάκης

Η ίδια παραδέχτηκε ακόμα:

«Οι τελευταίες δύο χρονιές ήταν πραγματικά δύσκολες για μένα επαγγελματικά και ψυχολογικά. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο.

Ίσως έπρεπε να πάρω κι εγώ τα μαθήματά μου. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη όχι μόνο επειδή μου έκοψαν την εκπομπή αλλά επειδή και εγώ είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάτι μπορεί να λήξει πρόωρα. Οπότε, προσπαθούσα να συμβιβαστώ με αυτό.

Φέτος βέβαια στο μαγκαζίνο δεν κουβαλάω όλο αυτό το βάρος της εκπομπής. Είναι άλλος ο ρόλος μου και αυτό μου γλύκανε κάπως την ψυχολογία», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη μιλώντας για την εκπομπή στην οποία βρίσκεται τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share