Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μια μεγάλη, ζεστή και γουστόζικη «φωλίτσα»: Σε αυτό το σπίτι ούτε μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας ζουν τον έρωτά τους Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης

Ζουν την απόλυτη ευτυχία

2 Αυγούστου 2022 12:23
Μια μεγάλη, ζεστή και γουστόζικη «φωλίτσα»: Σε αυτό το σπίτι ούτε μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας ζουν τον έρωτά τους Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Παύλο Πετρουλάκη, με τους δύο να βρίσκονται σε ένα σπίτι, που από τη μία είναι μινιμαλιστικό, αλλά από την άλλη πλευρά εντυπωσιάζει με τις υπέροχες επιλογές που έχουν κάνει στη διακόσμηση.

Η παρουσιάστρια έχει ένα εντυπωσιακό σπίτι, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ αρκετά έπιπλα είναι στις αποχρώσεις του γκρι, αλλά και του λευκού.

Από μέσα έως έξω... ένα παλάτι όπως το φαντάστηκαν

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Open Weekend», που είχε κάνει τη δική της άτυπη συμφωνία με το σύζυγό της, μέσα από το instagram έχει μοιραστεί με τους followers της αρκετά σημεία μέσα από το σπίτι της. Oι διαδικτυακοί φίλοι της την τιμούν με τα likes και τα comments τους, ενώ η Ελένη Τσολάκη απολαμβάνει τη θαλπωρή και την ηρεμία της οικίας της.

Πσράλληλα, ο κήπος του ζευγαριού είναι καταπράσινος και γεμάτος δένδρα και λουλούδια. Ο τοίχος που περιβάλλει το σπίτι είναι πέτρινος και καλύπτεται από μεγάλα δένδρα και φυτά, ενώ σε όλο το μήκος της αυλής υπάρχει γκαζόν.

Επίσης, έχουν επιλέξει έπιπλα από bamboo για τον εξωτερικό χώρο, τα οποία προσδίδουν μια ωραία αισθητική στο χώρο και μια boho διάθεση.

Τέλος, υπάρχει και μια μεγάλη πισίνα στο κέντρο του κήπου, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου κάνουν τις βουτιές τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share