Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τελείως διαφορετική: Η Αννίτα Πάνια μάς δείχνει για πρώτη φορά την αδερφή της (photo)

Γιατί δεν έχουν το ίδιο επίθετο;

9 Αυγούστου 2022 14:34
Τελείως διαφορετική: Η Αννίτα Πάνια μάς δείχνει για πρώτη φορά την αδερφή της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλήθεια, πόσοι από εσάς γνωρίζατε, πως η Αννίτα Πάνια έχει αδελφή; Ποια είναι και γιατί έχουν ξεχωριστό επίθετο;

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι η άγνωστη αδερφή της παρουσιάστριας του Open, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της μέχρι και σήμερα! Η αλήθεια είναι, πως η μόνη ύπαρξη που ξέραμε ως συγγενή της ίδιας, ήταν ο μικρός Ανδρέας, ο κούκλος γιος της! Οι δύο γυναίκες, είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

αδερφή αννίτας πάνια

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

"Είμαι πολύ καψούρα αλλά..." - Αποκάλυψη σοκ από την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια, πριν λίγο καιρό, και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε ότι είναι ''καψούρα''.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Open, σε μια σπάνια συνέντευξή της είπε πολλά για την δουλειά και την προσωπική της ζωή! Μέσα στην συζήτηση σχολιάστηκαν πολλά, ένα από αυτά ήταν φυσικά ο γάμος της με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και ο καρπός του ερωτά τους Ανδρέας.

Η Αννίτα όταν αναφέρθηκε στον γιο της είπε χαρακτηριστικά: ''Είναι μεγάλη λατρεία και καψούρα, αλλά εκείνος δεν γουστάρει να μιλάω για αυτόν...''

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νεκρό παιδί από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Η Αννίτα Πάνια είναι ένα δυνατό κορίτσι! Μέσα από τις δυσκολίες της ζωής έχει μάθει να μάχεται και να βγαίνει νικήτρια.

Μια από τις εκπομπές της που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ήταν τον Μάιο του 2017 όταν ανακοίνωσε τον θάνατο ενός παιδιού που αναδείχθηκε μέσα από την δική της εκπομπή!

Ο λόγος για τον γνωστό "Κράζεις, Θαυμάζεις" από την διαφήμιση των Jumbo ή αλλιώς Σωκράτη Πετίδη! Το παλικάρι πέθανε ξαφνικά και η Αννίτα Πάνια δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην δυσάρεστη αυτή είδηση!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η Αννίτα Πάνια, μπορεί να μη δίνει πολλές συνεντεύξεις, ωστόσο πριν λίγο καιρό, μίλησε και αποκάλυψε όσα δεν ξέρουμε για τον χωρισμό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share