Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Ελένη Τσολάκη: Ο απίστευτος λόγος που είχε φιληθεί στο στόμα με την Κατερίνα Γκαγκάκη on air (Video)

Γιατί το έκαναν;

8 Αυγούστου 2022 17:39
Ελένη Τσολάκη: Ο απίστευτος λόγος που είχε φιληθεί στο στόμα με την Κατερίνα Γκαγκάκη on air (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πριν χρόνια συζητήθηκε στο φιλί που είχαν δώσει στο στόμα η Τζένιφερ Άνιστον και η Έλεν Ντε Τζένερις.

Δείτε επίσης: Την άφησε και... τα έφτιαξε με πρώην του Πετρουλάκη: Αυτός ο πασίγνωστος επιχειρηματίας ήταν σε σχέση με την Ελένη Τσολάκη

«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα», είπε η Ελένη Τσολάκη με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται: «Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο;»

Και μετά από αυτό η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη φιλήθηκαν στο στόμα για να έχουμε τώρα εμείς να λέμε.

Η άτυπη συμφωνία της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη: «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω...» (Video)

Η Ελένη Τσολάκη είχε μιλήσει στο παρελθόν στην κάμερα του «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου αποκαλύπτοντας την άτυπη συμφωνία της με τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη. Ενώ, αυτός είναι ο γοητευτικός ηθοποιός είναι ο κουμπάρος της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη.

«Δεν ήταν καλοκαίρι αυτό με όλα αυτά που συνέβησαν. Δεν μπορούσαμε να το χαρούμε. Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα. Επειδή εγώ έκατσα έναν χρόνο, δηλαδή ήμουν στο σπίτι και δε δούλευα… Οπότε και ξεκουράστηκα και είχαμε τον χρόνο και για τους δύο μας, οπότε ήταν όλα καλά.

Οπότε όταν ξεκίνησα να δουλεύω ήταν σαν μια άτυπη συμφωνία, ότι πρέπει να το κάνω όλο αυτό γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και ήταν και μία πρόταση που ήθελα πάρα πολύ.

Στα κανάλια σου γίνεται μία πρόταση, την αποδέχεσαι, το συζητάς και από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» εξήγησε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share