Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τον έχουμε δει στις κορυφαίες ελληνικές σειρές και χώρισε πρόσφατα: Αυτός ο γοητευτικός ηθοποιός είναι ο κουμπάρος της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη (photo)

Η φιλική σχέση με το ζευγάρι και το διαζύγιο

31 Ιουλίου 2022 08:00
Τον έχουμε δει στις κορυφαίες ελληνικές σειρές και χώρισε πρόσφατα: Αυτός ο γοητευτικός ηθοποιός είναι ο κουμπάρος της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη βιώνει στην προσωπική της ζωή την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Παύλου Πετρουλάκη, με τον οποίο είναι παντρεμένη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το 2015 η Ελένη Τσολάκη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη και στις 16 Σεπτεμβρίου 2017, παντρεύτηκαν στη Βάρκιζα Αττικής. Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence, με τα ευχάριστα να γίνονται εσχάτως γνωστά για την παρουσιάστρια.

Οι κουμπάροι και ο παραμυθένιος γάμος

Κουμπάροι της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη ήταν η Χρύσα Καλπάκη και o Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μαρία Τσακίρη. Η Χρύσα Καλπάκη, επέλεξε ένα σατέν μακρύ φόρεμα με όλη την πλάτη έξω και μετά την ομολογουμένως πανέμορφη νύφη, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ελένη Τσολάκη Παύλος Πετρουλάκης και κουμπάροι

Συνοδευόμενη, λοιπόν, από τον πατέρα της, έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την σημαντική αυτή μέρα: «Και στα δικά σας! Κάθε ευτυχία, όλα τα καλά! Έχω ακόμη άγχος, αλλά είμαι χαρούμενη πολύ! Είναι στιγμές χαράς, στιγμές προσωπικές, οικογενειακές, που πρέπει να τις απολαύσεις, ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο για μένα, εύχομαι και στα δικά σας, να σας αξιώσει ο Θεός να ζήσετε τέτοια ευτυχία!» είπε, με εμφανή την αγωνία και τη συγκίνησή της. «Να ζήσουν, να ευτυχήσουν!» ευχήθηκε από την πλευρά του ο πατέρας της.

Η παρουσιάστρια του Alpha και ο γνωστός επιχειρηματίας περίμεναν με ανυπομονησία τη μεγάλη μέρα, αφού είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια. Ο Παύλος Πετρουλάκης, μάλιστα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την Ελένη Τσολάκη πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share