Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αναδυόμενη γοργόνα η Σίσσυ Χρηστίδου: Οι εκρηκτικές φωτογραφίες με μπικίνι που «κόβουν» την ανάσα

Κάνει διακοπές στη Σαμοθράκη και μαζί της είναι η Χριστίνα Κοντοβά

7 Αυγούστου 2022 13:19
Αναδυόμενη γοργόνα η Σίσσυ Χρηστίδου: Οι εκρηκτικές φωτογραφίες με μπικίνι που «κόβουν» την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και ξεκουράζεται για να είναι έτοιμη τη νέα τηλεοπτική σεζόν. H Σίσσυ Χρηστίδου επισκέφτηκε το φαράγγι του Φονιά και έβγαλε εντυπωσιακές φωτογραφίες της στον καταρράκτη φορώντας το μπικίνι της. Η ίδια σημείωσε μάλιστα: "~ Φονιάς ~ Αν υπάρχει ένα μέρος μαγικό που φορτίζει τα κορμιά και τις ψυχές, είναι αυτό».

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι εντυπωσιακές φωτό με μπικίνι στον καταρράκτη της Σαμοθράκης

Το Φαράγγι του Φονιά είναι το δημοφιλέστερο από τα φαράγγια της Σαμοθράκης, αλλά και ένα από τα ωραιότερα στην Ελλάδα. Παράλληλα, η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το κανάλι της στο YouTube είχε μιλήσει ανοιχτά για το διαζύγιο της και όσα την οδήγησαν να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Σαμοθράκη είναι ένα καταπράσινος παράδεισος επί γης γεμάτος νερά, πηγές, ποτάμια και καταρράκτες. Η Σίσσυ Χρηστίδου εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές του νησιού και έβγαλε τις πιο ωραίες φωτογραφίες με μαγιό στον καταρράκτη του Φονιά.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τρέλαινε με το σταυροπόδι της τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Χρήστο Φερεντίνο

Το σκηνικό έγινε το 2011 όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν συμπαρουσιάστρια στο Πρωινό ΑΝΤ1 με τον Χρήστο Φερεντίνο μία εκπομπή η οποία στην πορεία άλλαξε παρουσιαστές. Παράλληλα, για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Dot», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το χωρισμό τους.

Μπορεί τότε η Σίσσυ και ο Χρήστος να έλεγαν ότι περνούσαμε πολύ καλά μεταξύ τους μπορεί η εκπομπή να έκανε κάποια καλά νούμερα τηλεθέασης όπως είχε δηλώσει όμως και η ίδια:

«Το κανάλι ήταν ευχαριστημένο από τα νούμερα της εκπομπής, όμως, παρ’ όλα αυτά, η εκπομπή δε συνεχίστηκε. Εγώ πέρασα πολύ καλά με τον Χρήστο και ήταν από τις πολύ καλές συνεργασίες μου.

Προφανώς κάτι δεν κόλλησε μεταξύ μας για τον κόσμο, αλλά εμείς δεν το εντοπίσαμε και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να το αλλάξουμε», είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Από τότε βέβαια έχουν περάσει 11 περίπου χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου πλέον τηλεοπτικά βρίσκεται στο Mega με μία επιτυχημένη εκπομπή η οποία μάλιστα ξεκίνησε από το κανάλι του Open.

Η Σίσσυ Χρηστίδου καθηλώνει τους πάντες

Εκτός βέβαια από το κανάλι και την εκπομπή. έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή της παρουσιάστριας, η ίδια όμως παραμένει μία από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο με το ανεπανάληπτο σταυροπόδι της Σίσσυ Χρηστίδου που καθήλωσε τόσο τον Χρήστο Φερεντίνο όσο και τον Σωτήρη Καλυβάτση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share