Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο της με τον Μαραντίνη: «Με τον Θοδωρή ήμασταν...»

Τι εξομολογήθηκε;

5 Αυγούστου 2022 08:43
Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο της με τον Μαραντίνη: «Με τον Θοδωρή ήμασταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το κανάλι της στο YouTube είχε μιλήσει ανοιχτά για το διαζύγιο της και όσα την οδήγησαν να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Τότε είχε εξηγήσει γιατί η ίδια και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να χωρίσουν.

Δείτε επίσης: Δεν μπορούσε να το... καταπιεί η Σίσσυ Χρηστίδου: Η σχέση του Θοδωρή Μαραντίνη με χορεύτρια που έφερε το διαζύγιο

Χρηστίδου Μαραντίνης

«Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, τα οποίαν δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Και τώρα υπάρχει κάτω από μια άλλη μορφή γιατί η οικογένειά μας παραμένει. Αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που θα ήθελα όμως, να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία είναι ότι δεν είμαστε ξανά μαζί και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

"Η προσωπική ζωή μου με τη Σίσσυ..." - Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού Μαραντίνη - Χρηστίδου (video)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz και η είδηση χωρισμού τους πραγματικά είχε λυπήσει τόσο φανς του ζευγαριού, όσο και ανθρώπους του χώρου που τους γνώριζαν και τους είχαν ζήσει πολύ. Με την ευκαιρία, δείτε το νέο σπίτι της παρουσιάστριας.

Σε συνέντευξη του ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και για το πως έχουν διαχαιριστεί τη συνεπιμέλεια των παιδιών.

"Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητα. Και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα".

"Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους", είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή.

Ο χωρισμός του με τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε παρα-ήταν στο προσκήνιο. Υπάρχει και αυτή η παγίδα των social media. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική…. Εκεί κάποια στιγμή ίσως αυτές οι ισορροπίες λίγο να μπερδεύτηκαν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share