Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν μπορούσε να το... καταπιεί η Σίσσυ Χρηστίδου: Η σχέση του Θοδωρή Μαραντίνη με χορεύτρια που έφερε το διαζύγιο

Το «άγριο» παρασκήνιο του χωρισμού

4 Αυγούστου 2022 12:31
Δεν μπορούσε να το... καταπιεί η Σίσσυ Χρηστίδου: Η σχέση του Θοδωρή Μαραντίνη με χορεύτρια που έφερε το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έριξαν «βόμβα» στη showbiz με το διαζύγιό τους, προχωρώντας στη ζωή τους, με τον τραγουδιστή μάλιστα να φημολογείται πως σύντομα πραγματοποίησε νέα σχέση.

Το περιοδικό Ciao, αποκαλύπτει μέσω πηγών του και με εξώφυλλο το έντονο παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό τους.

Πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό είναι μια χορεύτρια, μια γυναίκα για την οποία το ζευγάρι είχε καβγαδίσει ξανά στο παρελθόν και οι επαφές της οποίας με τον Θοδωρή Μαραντίνη να ήταν προχωρημένες και έκαναν την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης Ciao

Οι ίδιες πηγές του περιοδικού Ciao λένε, ότι το βράδυ που η Σίσσυ Χρηστίδου είδε το επίμαχο μήνυμα στο κινητό του συζύγου της, ο καβγάς που ξέσπασε στο σπίτι τους στα Μελίσσια ήταν άνευ προηγουμένου και τελικά ήταν η αρχή του τέλους, με τους δύο σήμερα να επιχειρούν να έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις για τα παιδιά τους.

Ο νέος άνδρας στη ζωή της παρουσιάστριας

Το χαμόγελο φαίνεται πως... γύρισε οριστικά στο πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία ζει και πάλι στιγμές ευτυχίας στο πλευρό ενός άνδρα, μετά τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη κι ένα σημαντικό διάστημα, όπου τίποτα δεν είχε ακουστεί αναφορικά με κάποια νέα της σχέση.

Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει πλήρως την εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό και εντυπωσιάζει περισσότερο από ποτέ, αλλά ο πραγματικός λόγος που λάμπει είναι, ότι δίπλα της υπάρχει ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος την κάνει και πάλι χαρούμενη, σύμφωνα με το «Yes Magazine».

Ο άνδρας αυτός βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στη ζωή της με διακριτικότητα και μακριά από τα βλέμματα... των παπαράτσι και δεν είναι λίγες, μάλιστα, οι φορές που τη συνοδεύει στα ταξίδια της στη Θεσσαλονίκη, έχοντας γνωρίσει τον πατέρα της και στηρίζοντάς τη στο δύσκολο διάστημα του χαμού της μητέρας της.

Yes Magazine Σίσσυ Χρηστίδου νέος άνδρας

Η σχέση τους δείχνει να είναι στηριγμένη σε «γερά» θεμέλια και μάλλον δε θα αργήσει να δημοσιοποιηθεί, καθώς η Σίσσυ δεν κρύβει τίποτα από το κοινό της, έχοντας δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Προτεραιότητα, όμως, για εκείνη είναι η συντροφικότητα με τον άνθρωπό της και, για αυτό το λόγο, περνούν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μακριά από τα αδιάκριτα φλας.

Όσοι γνωρίζουν τη Σίσσυ, πάντως, είναι βέβαιη πως η σχέση αυτή είναι στέρεη. Η ίδια, άλλωστε, ποτέ δεν έχει κρύψει πως είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της, με το περιβάλλον της να μεταφέρει πως θέλει πρώτα να διαπιστώσει, αν η σχέση θα αντέξει στον χρόνο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share