Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κάθετη η Λιάνα Κανέλλη για τον έρωτα των 60αρηδων: «Η βαμπίρ αντίληψη ότι μπορούν να αιχμαλωτίζουν 20ρικα και 25ρικα...»

«Δόξα τω Θεώ, απέκτησα διά των ερώτων τη σοφία...»

6 Αυγούστου 2022 08:32
Κάθετη η Λιάνα Κανέλλη για τον έρωτα των 60αρηδων: «Η βαμπίρ αντίληψη ότι μπορούν να αιχμαλωτίζουν 20ρικα και 25ρικα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε παλιά της συνέντευξη το 2011 η Λιάνα Κανέλλη είχε εκφράσει την γνώμη της για τον έρωτα των 60ρηδων, ενώ είχε απαγορεύσει και στον υιοθετημένο γιο της να μην κάνει κάτι συγκεκριμένο καθώς το θεωρεί ανώμαλο!

«Η βαμπίρ αντίληψη ότι οι άνθρωποι των 60 μπορούν να αιχμαλωτίζουν 20ρικα και 25ρικα...»

«Αυτή τη στιγμή, είτε γερνάς μαζί με παλιούς σου έρωτες και το ευχαριστιέσαι- και εις ανάμνησιν περνάς και πάρα πολύ ωραία- είτε, αν τον συναντήσεις μπροστά σου και είναι 20 ή 25 χρονών, σε κοιτάς στον καθρέφτη, λες «δόξα τω Θεώ, απέκτησα διά των ερώτων τη σοφία να τους αφήσω να προχωράνε χωρίς εμένα».

Διότι αυτό το πράγμα που δεν καταλαβαίνω, είναι η βαμπίρ αντίληψη ότι οι άνθρωποι των 60 και των 65 μπορούν να ζουν τον έρωτα και να αιχμαλωτίζουν εικοσάρικα και εικοσιπεντάρικα. Ξέρω ότι αυτό είναι της μόδας, αλλά εγώ βαμπίρ δεν ήμουν ποτέ».

Λιάννα Κανέλλη

Σούσουρο με τη Λιάνα Κανέλλη: Σε ποιον διάσημο σεφ γύρισε πίσω το πιάτο που παρήγγειλε;

Δεν είναι ότι η Λιάνα Κανέλλη είναι δύσκολη πελάτισσα! Είναι ότι αν δεν της αρέσει κάτι θα το πει… Αυτό άλλωστε δεν κάνει και τόσα χρόνια στη Βουλή;

Δείτε επίσης: «Υπογράφω με το αίμα μου! Αν το δείτε να συμβαίνει αυτό, να με χτυπάνε...» - Η αποκάλυψη της Λιάνας Κανέλλη στη Ρούλα Κορομηλά

Ε, λοιπόν όταν δοκίμασε το πιάτο που είχε ετοιμάσει για εκείνη ο Γιώργος Τσούλης, ο σεφ που έβλεπες κάθε μέρα στην “Ελένη” του το γύρισε πίσω! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, μιλώντας στο περιοδικό Down Town.

σεφ Γιώργος Τσούλης

“Η Λιάνα Κανέλλη μου γύρισε πίσω πιάτο που είχε παραγγείλει, ένα ριζότο, γιατί είχε πολύ αλάτι. Δεν έκανε φασαρία, απλώς είπε «θέλω ένα άλλο πιάτο γιατί αυτό είναι αλμυρό». Μετά όμως είχα γκρίνια από τον Άκη Πετρετζίκη που ήταν ο σεφ του μαγαζιού στο Χαλάνδρι. Είχε πάντως δίκιο. Το δοκίμασα και ήταν λύσσα”, είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε πως να είναι ο Άκης, όταν θυμώνει…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share