Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αφήνει άφραγκη τη Δέσποινα Βανδή ο Ντέμης Νικολαΐδης: Πανικός στο ραντεβού με τους δικηγόρους έναν χρόνο μετά το διαζύγιο!

«Δε θα πάρει ούτε φράγκο...», ούρλιαζε ο πρώην ποδοσφαιριστής

3 Αυγούστου 2022 15:58
Αφήνει άφραγκη τη Δέσποινα Βανδή ο Ντέμης Νικολαΐδης: Πανικός στο ραντεβού με τους δικηγόρους έναν χρόνο μετά το διαζύγιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έκαναν «κρότο» πέρυσι τέτοια εποχή, ανακοινώνοντας επίσημα το διαζύγιό τους, με τους δυο τους να έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, χωρίς όμως το κεφάλαιο αυτού του χωρισμού, τελικά, να δείχνει πως έχει κλείσει οριστικά.

Αυτό που δεν έχουν κάνει ακόμη, ήταν να διευθετήσουν τα περιουσιακά τους θέματα στους δικηγόρους τους. Με διαφορά μόλις λίγων λεπτών, το πρώην ζευγάρι πέρασε το κατώφλι του συμβολαιογράφου, προκειμένου να γράψουν την τελευταία σελίδα του γάμου τους, ο οποίος τα είχε όλα, αλλά μετά από 18 χρόνια έφτασε στο τέλος του.

Πολλοί αναρωτιούνταν, αν θα έβγαιναν... μαχαίρια για το ζευγάρι, όταν ξεκίνησαν να συζητούν το πώς θα μοιραστεί η τεράστια περιουσία τους. Κάτι τέτοιο, όμως, ήταν μακριά από την πραγματικότητα, καθώς άφησαν ένα σημαντικό διάστημα να περάσει, αφήνοντας πίσω πείσματα και εγωισμούς, για να διεξαχθεί αυτή η διαδικασία όσο πιο ομαλά γινόταν.

Ο λόγος του «ξεσπάσματος» του Ντέμη

Το γεγονός αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν ενίοτε και εντάσεις, παρότι τα περιουσιακά τους ρυθμίζονται από τους δικηγόρους τους, με ορισμένες συναντήσεις να είναι αναπόφευκτες. Στην τελευταία, μάλιστα, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ο Ντέμης έξαλλος και τόνιζε, ότι η Δέσποινα δε θα πάρει... ούτε ευρώ, με τη Βανδή να μένει σε σοκ.

Yes Magazine Ντέμης Νικολαΐδης Δέσποινα Βανδή διαφωνίες διαζύγιο

Δεν μπορούσε να καταλάβει το τι συνέβαινε και το λόγο, που «ξέσπασε» έτσι ο πρώην σύζυγός της. Σύμφωνα με το περιοδικό, μετά τα όσα αντιμετώπισαν προ ετών, όταν λόγω κάποιων λανθασμένων κινήσεων βρέθηκαν αντιμέτωποι με χρέη και τοκογλύφους, ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ προτίμησε να περάσουν τα πάντα απευθείας στα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο, με την τραγουδίστρια να το δέχεται.

Τα χρήματα, δηλαδή, που περίσσεψαν από την πώληση της βίλας στην Κηφισιά ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, θα μεταβιβαστούν άμεσα στα παιδιά τους, όπως και με το πατρικό του Ντέμη στην Αλεξανδρούπολη, ή το εξοχικό της Δέσποινας στην Καβάλα, με το σπίτι στη Βούλα παράλληλα να μην αποτελεί θέμα έριδας.

Ταυτόχρονα, ο Ντέμης αποφάσισε να φύγει εκείνος από την οικογενειακή εστία, νοικιάζοντας σπίτι στην περιοχή, ώστε να μείνει κοντά στα παιδιά του, με τη Δέσποινα να παραμένει μαζί τους στη Βούλα. Όσοι βρίσκονται κοντά τους, ελπίζουν πως το μοίρασμα θα συνεχιστεί σε πολιτισμένο κλίμα και δε θα υπάρξουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share