Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβα: Χώρισαν Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης!

Το ανακοίνωσαν επίσημα!

15 Ιουλίου 2021 10:07
Βόμβα: Χώρισαν Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης (15.07.2021) την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

Τον χωρισμό τους έκανε γνωστό ο Γιώργος Αρσενάκος, μάνατζερ της γνωστής τραγουδίστριας.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι’ αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους.

Βόμβα: Χώρισαν Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης!

Η ανακοίνωση

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Βανδή - Νικολαΐδης: Τα οικονομικά προβλήματα που τους ανάγκασαν να πουλήσουν το σπίτι!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα εδώ και μια δεκαετία δεν επηρέασε μόνο τους... κοινούς θνητούς, αλλά και τους πλούσιους διασήμους! Αυτό φαίνεται ότι συνέβη και με το ζεύγος Βανδή - Νικολαΐδη.

Η Δέσποινα και ο Ντέμης όταν παντρεύτηκαν ζούσαν σε ένα πολυτελές σπίτι στα Άνω Μελίσσια και ασχέτως αν μετακόμισαν κάποιες φορές από τότε, το είχαν ακόμα στην ιδιοκτησία τους.

Όμως, πριν από λίγο καιρό αναγκάστηκαν να το πουλήσουν, αφού τα οικονομικά τους δεν τους επέτρεπαν να το συντηρούν άλλο... Με τόσα παιδιά και με τα... νυχτοκάματα να έχουν πέσει αρκετά για τη Δέσποινα Βανδή, δεν θα ήταν παράλογο κάτι τέτοιο...

Άλλωστε και ο Ντέμης είδε και απόειδε και έπιασε δουλειά ως... παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής στο Open του Ιβάν Σαββίδη, ώστε να έχει σίγουρα λεφτά κάθε μήνα...

Πάλι καλά που τα οικονομικά προβλήματα δεν τους οδήγησαν κοντά στον χωρισμό, όπως πριν από 4-5 χρόνια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share