Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Έφτασα τα 37 για να με πείσει ο Κοκλώνης να...»

Απολαμβάνει τις διακοπές της

1 Αυγούστου 2022 20:11
Κατερίνα Καινούργιου: «Έφτασα τα 37 για να με πείσει ο Κοκλώνης να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλοκαίρι στη Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Εδώ και αρκετές μέρες, η παρουσιάστρια μοιράζεται σχετικά βίντεο και στιγμιότυπα από το νησί, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε επίσης: Νέο «βήμα» στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου μετά τον οριστικό χωρισμό με τον Τσαγκρίδη - Οριστική η επανασύνδεση για την παρουσιάστρια

Στη νέα της ανάρτηση η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως… ξεπέρασε τους φόβους της να κάνει jet ski, μπαίνοντας μαζί στην παραλία με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Πρώτη φορά …στο jet ski (έφτασα 37 για να με πείσουν …) Όμως ήμουν …μαζί σου», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον Νίκο Κοκλώνη.

Καινούργιου Κοκλώνης

Ξέχασε ήδη την Καινούργιου: Το «έκαψε» με τρελό γλέντι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον οριστικό χωρισμό

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν είναι και από τους πιο ενεργούς στα social media και, επομένως, κάθε του κίνηση στέλνει μηνύματα, κάτι που ίσχυσε και σε τελευταία του κίνηση, που συνδέεται με τον οριστικό χωρισμό με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η επανασύνδεσή τους δεν πήγε πολύ καλά αν λάβει κάποιος υπόψιν το γεγονός πως έπεσαν unfollow αλλά και πως ενώ εκείνος αυτό το ΣΚ διασκέδαζε με φίλους στις Σπέτσες, εκείνη βρισκόταν στη Μύκονο με... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share