Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννης Μπέζος: Η άγνωστη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - «Το μεγάλο της λάθος ήταν...» (Video)

Τι εξομολογήθηκε;

30 Ιουλίου 2022 14:09
Γιάννης Μπέζος: Η άγνωστη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - «Το μεγάλο της λάθος ήταν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά το μεγάλο λάθος που έκανε η σταρ του ελληνικού σινεμά.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη σεισμός: Είχαν μαζί παιδί Αλίκη Βουγιουκλάκη - Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος; Αυτός είναι ο γιος τους!

«Δούλεψα τρεις φορές μαζί της. Δύο φορές στα ξεκινήματά μου και μία φορά σαν πρωταγωνιστής τη χρονιά που κάναμε και τους Απαράδεκτους συγκεκριμένα. Η Αλίκη είχε πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο πιο πολύ απ’ ότι είχε στο προσκήνιο. Δηλαδή, ήταν ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, πολύ γενναιόδωρη και ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός. Μπορούσε να το διακρίνει κανείς στις πρόβες.

Θα πει κάποιος “τι με ενδιαφέρουν οι πρόβες;”. Ναι, και θα έχει δίκιο. Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την πολυάντεχε, χάιδευε το κοινό με την έννοια ότι αυτό θέλει το κοινό και προς τα εκεί πάω. Το είχαμε κουβεντιάσει και πάρα πολλές φορές, νομίζω ότι δεν έκανε σωστά πάνω σε αυτό.

Ήταν ένα πρόσωπο με μια τεράστια λάμψη, “τρύπαγε” το πανί. Άπειρα προσόντα, οργανωτικά, πάρα πολύ καλή εργοδότης, πολύ καλή φίλη… Εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Όταν χάθηκε τόσο πρόωρα, σοκαρίστηκα πολύ», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε όσα δήλωσε:

"Αρκετά με ψεύδη και αθλιότητες...": Σάλος με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Σάλος με τον τάφο της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη! "Αρκετά με ψεύδη και αθλιότητες..." Ποιος το ανέφερε αυτό; Εσείς ξέρατε ότι στα γυρίσματα αυτής της ταινίας έμεινε έγκυος στον Γιάννη Παπαμιχαήλ;

Ο λόγος για την Έλενα Ακρίτα, η οποία βρέθηκε στο νεκροταφείο και φωτογράφισε τον τάφο της Αλίκης. Γιατί το έκανε αυτό;

Αρκετά έχουν ακουστεί για τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και για το πόσο εγκαταλελειμμένος είναι. Η Έλενα Ακρίτα επισκέφθηκε το Α’ Νεκροταφείο για να αφήσει λουλούδια στον πατέρα της.

Έτσι αποφάσισε μέσω της σελίδας της στο Facebook να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη προκειμένου, όπως η ίδια ανέφερε:

«να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι είναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Ακρίτα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share