Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κορμάρα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με μαγιό και μοιράζει εγκεφαλικά (video)

Κοιλιακοί φέτες

29 Ιουλίου 2022 21:08
Κορμάρα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με μαγιό και μοιράζει εγκεφαλικά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στα social media.

Η γνωστή influencer και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς, με την Ιωάννα Τούνη να μοιράζεται καθημερινά τα όσα βιώνει, με τους followers της στο instagram.

Ιωάννα Τούνη: Με μπικίνι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη πόζαρε με το μπικίνι της, ενημερώνοντας πως μπήκε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Βλέπετε εσείς το μαγιό κι εγώ βλέπω το σώμα μου που έχει αλλάξει πάρα πολύ, για αυτό που είχα συνηθίσει. Ok, πολύ περίεργο», ανέφερε αρχικά για το σώμα της.

Καταραμένη φτώχεια: Η περιουσία της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη προκαλεί... ζάλη - Η τεράστια κληρονομιά που θα πάρει το μωράκι της

Η Ιωάννα Τούνη σκόρπισε πρόσφατα ενθουσιασμό, καθώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και προκάλεσε συγκίνηση στους ακολούθους της, που ελπίζουν σύντομα να τη δουν με το μωράκι της αγκαλιά.

Από την εμφάνισή της στο My Style Rocks το 2017 απέκτησε φήμη και πολλούς followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και κάπως έτσι έγινε η influencer της καρδιάς μας. Η Ιωάννα Τούνη σήμερα μετρά 990 χιλιάδες ακόλουθους και η επιρροή που έχει πάνω τους είναι τεράστια.

Η ζωή της καθημερινά στο μικροσκόπιο, αφού εκεί έχει επιλέξει να ανοίξει την κλειδαρότρυπά της και στα άσχημα και στα ωραία της ζωής. Μπορεί να χρειάζεται που και που να παίρνει τον χρόνο της, αλλά πάντα μιλάει, αποκαλύπτει και μοιράζεται για την ζωή της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η εγκυμοσύνη της - που κρατούσε κρυφή μέχρι πριν λίγο καιρό - απασχόλησε, απασχολεί και θα απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον. Πολλοί, όμως, είναι αυτοί που κατά καιρούς ρωτούν... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share