Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Τα έβγαλε όλα φόρα παρτίδα η Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα που την εκνεύρισε στο Ιnstagram

Δείτε τι δημοσίευσε

27 Ιουλίου 2022 18:00
Τα έβγαλε όλα φόρα παρτίδα η Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα που την εκνεύρισε στο Ιnstagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μήνυμα που έλαβε με αφορμή τις αναρτήσεις και την αγάπη που τρέφει για τα σκυλάκια στάθηκε ικανό να εκνευρίσει την Ιωάννα Μαλέσκου που αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Δείτε επίσης: Τυχερός ο Κωνσταντίνος Δανιάς: Το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου που «έριξε» το διαδίκτυο

«Μου ήσουν πολύ συμπαθής στην αρχή της σεζόν. Η λατρεία σου όμως, η υπερβολική για τα σκυλιά, σε έχει κάνει πολύ αντιπαθητική, αν και εγώ έχω σκυλάκι. Όλη την ημέρα ανεβάζεις στορι με τα σκυλιά. Φτάνει. Ασχολήσου πιο πολύ με τους ανθρώπους. Γι’ αυτό και σε κάνω unfollow» έγραφε το μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αυτό το μήνυμα εκνεύρισε την παρουσιάστρια η οποία αποφάσισε να το δημοσιεύσει στα stories της γράφοντας, “Εσείς θα θέλατε για “φίλη” σας αυτή την κοπέλα;”

 Ιωάννα Μαλέσκου Ιnstagram

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η Ιωάννα Μαλέσκου

Την Παρασκευή 15/7 η εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου έριξε αυλαία μετά από μια πολυτάραχη σεζόν και δεκάδες δημοσιεύματα για το μέλλον της παρουσιάστριας. Πλέον, όμως η ίδια τα άφησε όλα πίσω και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η παρουσιάστρια συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μιας και είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Έτσι και το απόγευμα της Παρασκευής 22/7 η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια ανάρτηση, που ξάφνιασε τους ακολούθους της στο Instagram, καθώς κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με νυφικό.

Η παρουσιάστρια μπορεί να εμφανίζεται πολύ εντυπωσιακή ως νύφη αλλά δεν παντρεύεται, ωστόσο πραγματοποίει έναν διαγωνισμό στο Instagram και δίνει δώρο στους διαδικτυακούς φίλους δωροεπιταγές για νυφικά φορέματα.

Η ανάρτηση με τα νυφικά της Ιωάννας Μαλέσκου

«Yes I do. είπατε και σκέφτεστε το νυφικό σας;; Είμαι εδώ για εσάς κορίτσια μου με δωράρα!! Σας το υποσχέθηκα και εγώ τον λόγο μου τον κρατώ… no matter what», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της ανάρτησής της και συμπλήρωσε χιουμοριστικά: «Α και κάτι ακόμα: Η νύφη δεν το έσκασε!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share