Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στιγμές χαράς για την Ανθή Βούλγαρη - Η απόλυτη ευτυχία στο σπίτι της

Βιώνει μοναδικές στιγμές

24 Ιουλίου 2022 19:39
Στιγμές χαράς για την Ανθή Βούλγαρη - Η απόλυτη ευτυχία στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαρές στην οικογένεια της Ανθής Βούλγαρη. Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουλίου, η αδερφή της παρουσιάστριας ντύθηκε νύφη, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια είχε περάσει μία περιπέτεια με την υγεία της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κοινωνία Ώρα Mega καμάρωσε την αδερφή της Ελένη ντυμένη νύφη, σε μια ιδιαίτερη στιγμή για όλη την οικογένεια. Ο γάμος είχε αρκετά παραδοσιακά στοιχεία, ενώ η νύφη επέλεξε νυφικό σε κλασική γραμμή τηρώντας μάλιστα όλα τα ήθη και έθιμα του γάμου.

Βίντεο από την άφιξη της νύφης στην εκκλησία, στο πλευρό της η Ανθή Βούλγαρη:

Η Ανθή Βούλγαρη «τρολάρει» την Ματίνα Παγώνη: «Μου πριονίζατε την καρέκλα όλο τον χρόνο»

Αυλαία και για την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», για φέτος. Οι παρουσιαστές ευχήθηκαν σε όλους τους τηλεθεατές καλό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους, ενώ από την εκπομπή δεν έλειψε και η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε επίσης: Σούσουρο στους διαδρόμους του Mega - Έσκασαν τα ευχάριστα

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Ανθή Βούλγαρη έκανε πλάκα στην Ματίνα Παγώνη, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να απαντά με χιούμορ. «Ένας από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες αυτή τη χρονιά ήταν η Ματίνα Παγώνη, που ήταν κάθε Παρασκευή μαζί μας», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Άσχετα που πριόνιζε την καρέκλα μου όλο τον χρόνο», σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη.

«Αφού το συμβόλαιο το έχετε στα χέρια σας… Τι φοβάστε όταν έχετε υπογράψει συμβόλαιο; Μα είναι δυνατόν να το λέτε και αν το ξαναλέτε; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο κ. Χασαπόπουλος δεν σας αποχωρίζεται» της απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

«Η σχέση σας έχει πάει σε άλλο επίπεδο», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Δεν σας αποχωρίζεται. Πείτε το στον κόσμο να μην ανησυχεί, να το καταλάβετε κι εσείς και να αισθανθείτε σιγουριά» συνέχισε η γιατρός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share