Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

«Βρε ουστ, εσύ την έχεις...»: Άγριο κράξιμο στην Μαριέττα Χρουσαλά - Στο πλευρό άλλου άνδρα, χωριστά από τον Λέων Πατίτσα!

Κακός χαμός!

22 Ιουλίου 2022 10:34
«Βρε ουστ, εσύ την έχεις...»: Άγριο κράξιμο στην Μαριέττα Χρουσαλά - Στο πλευρό άλλου άνδρα, χωριστά από τον Λέων Πατίτσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο κράξιμο κάτω από φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά στο Instagram! Το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια περνάει καλά στην ζωή της και δεν το κρύβει. Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από αρκετό κόσμο και όπως είναι λογικό το κράξιμο που πέφτει είναι πολύ.

Πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, να τραγουδάνε σε συναυλία του τραγουδιστή στην Μύκονο και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή!

«Η γη γυριζει για να γλενταει η Χρουσαλα! Βρε ουστ», «Εσυ την έχεις βολέψει ,,δίνε συμβουλές στα κορίτσια», ήταν μερικά από αυτά! Όπως είναι λογικό η Μαριέττα Χρουσαλά δεν ασχολήθηκε καν και δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει!

Δείτε την φωτογραφία που έγινε η πέτρα του σκανδάλου στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία για τη Μαριέττα Χρουσαλά: Η απώλεια που τη στιγμάτισε και η στήριξη του Λέοντα Πατίτσα (photo)

Δύσκολες στιγμές είχε περάσει η οικογένεια της Μαριέττας Χρουσαλά πριν μερικά χρόνια, όταν η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά, βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή

Η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά, βρέθηκε νεκρή στο Κτήμα Καραγκιόζη, στην Περαία Θεσσαλονίκης, ήταν θεία της, ενώ όλες οι ενδείξεις έδειξαν αυτοχειρία.

Δείτε επίσης: Εμφανίστηκε με την κοιλιά "τούρλα" στην παραλία η Μαριέττα Χρουσαλά: Έγκυος στο παιδί του Λέοντα Πατίτσα

Η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά ήταν σύζυγος του αδερφού του πατέρα της Μαριέττας Χρουσαλά και πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso».

Σημειώνεται, εξάλλου, πως η Ιωάννα Μπιλίση πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς, ενώ της είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

Όπως ήταν φυσικό το γνωστό μοντέλο είχε την απεριόριστη στήριξη του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

θεία μαριέττας χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά: «Για την θέση του κριτή στο GNTM θα έλεγα...» - Η στάση που κρατά ο Λέων Πατίτσας (Video)

Τι και αν η καραντίνα έχει λήξει εδώ και καιρό η Μαριέττα Χρουσαλά συνεχίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια είχε μιλήσει πριν καιρό στην εκπομπή Ευτυχείτε μέσω Skype και είχε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η τότε παρουσιάστρια του Open δεν θα μπορούσε, μάλιστα, να μη ρωτήσει την Μαριέττα αν θα σκεφτόταν να συμμετέχει στο νέο κύκλο του GNTM.

Δείτε επίσης: Είναι επιχειρηματίας σαν τον Λέοντα Πατίτσα και ολόιδιος η Μαριέττα: Αυτός είναι ο αδελφός της Χρουσαλά - Δείτε την κούκλα σύζυγό του (photos)

«Δεν το έχω καημό ούτε μπορώ να πω ότι το σκέφτομαι συνέχεια… Δόξα το Θεό με τα τρία παιδάκια, τις ασχολίες, τον σύζυγό μου, το σπίτι, γιατί μ’ αρέσει να περιποιούμαι τους δικούς μου ανθρώπους, δεν το σκέφτομαι. Δεν έχω το μυαλό μου εκεί κολλημένο. Αν κάτι προκύψει και είναι στα ενδιαφέροντά μου θα το συζητούσα. Δεν είμαι απόλυτη. Δεν ξέρω αν θα έλεγα ναι για την θέση του κριτή στο GNTM. Είναι και άλλες συνθήκες. Σαν ιδέα μ’ αρέσει πολύ και το παρακολουθούσα. Όταν κάτι σ’ αρέσει, θα έβλεπες και τον εαυτό σου μέσα. Αλλά και πάλι πρέπει να δεις τις συνθήκες και τις προδιαγραφές. Δεν είμαι καθόλου σκληρή, ούτε θα μπορούσα να πω κάτι κακό. Θα το έκανα με ωραίο τρόπο. Προσπαθώ να το φτιάξω λίγο, για να κάνω αρνητική κριτική. Δεν χρειάζεται να είναι όλοι σκληροί και αυστηροί. Να υπάρχει διάλογος και κουβέντα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαριέττα Χρουσαλά.

Δείτε όλα όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share