Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Απόστολος Γκλέτσος: Σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του - Δείτε πόσο μεγάλωσε η μοναχοκόρη του (photo)

Έδωσε το «παρών» σε θεατρική παράσταση

19 Ιουλίου 2022 18:17
Απόστολος Γκλέτσος: Σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του - Δείτε πόσο μεγάλωσε η μοναχοκόρη του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάνιες είναι οι φορές που έχουμε δει τον Απόστολο Γκλέτσο σε δημόσιες εμφανίσεις με την κόρη του, Βαλίσια, αλλά και τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη.

Δείτε επίσης: "Έσπασε" τη πίστα: Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου με τις 200.000 προβολές στο YouTube (video)

Μία από αυτές κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός το βράδυ της Δευτέρας στην πρεμιέρα της παράστασης «Δώρο γενέθλιων» που έδωσαν το «παρών» στο θέατρο Λαμπέτη.

Παρότι είναι γνωστό πως ο ηθοποιός αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και δεν θέλει να παρεμβαίνουν στην ιδιωτική του ζωή, δεν αρνήθηκε στους φωτογράφους ορισμένα κλικ με τις γυναίκες της ζωής του.

κόρη απόστολου γκλέτσου

Εκτός εαυτού ο Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lamianow.gr, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης. Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού, δεν τον έπεισαν όμως και κάπου εκεί, ο Απόστολος Γκλέτσος ξέφυγε.

«Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα» λέει αρχικά και όταν ο πρόεδρος του Περιφερειακού, Ηλίας Σανίδας, προσπαθεί να του πει να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει, έγινε το… μπαμ!

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά.

Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει» φωνάζει εν εξάλλω και όταν προσπαθεί κάποιος να μιλήσει ξαναφωνάζει «όταν μιλάω δε θα με ξαναδιακόψεις γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει».

Κάποια στιγμή ακούγεται ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός να λέει ότι οι απειλές περισσεύουν αλλά το κρεσέντο του Απόστολου Γκλέτσου συνεχίζεται: «Εγώ δεν σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share