Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Έσπασε" τη πίστα: Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου με τις 200.000 προβολές στο YouTube (video)

Σάρωσε το πλατό

4 Ιουλίου 2022 07:25
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Απόστολος Γκλέτσος τα τελευταία χρόνια να έχει αφοσιωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, και να μην εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση, όμως όταν το κάνει και μάλιστα χορεύει και ζεϊμπέκικο, σπάνε τα πλακάκια!

Αφορμή στάθηκε στο πρόσφατο παρελθόν το αφιέρωμα που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Κώστα Βίρβο μέσα από την εκπομπή του Στην υγειά μας ρε παιδιά. Και εκεί, σε κάποιο από τα τραγούδια του που ερμήνευσε ο Γιώργος Μαργαρίτης και έχει ταυτίσει με τη ζωή του ο Απόστολος Γκλέτσος, το "Της Γερακλινας γιός" σηκώθηκε και τίμησε το τραγούδι ρίχνοντας μια ζεϊμπεκιά, έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει.

Δείτε το αποθεωτικό ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου

Οσκαρικό ζεϊμπέκικο: O απρόσμενος χορός της κωμικού που καθήλωσε τους πάντες

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας καλλονής που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και ίσως τελικά πειστείτε!

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή κωμική ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης και καθήλωσε τους πάντες. Η κωμικός μας... έκοψε το γέλιο!

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share