Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κεραυνός» για Τσιμτσιλή από Κατερίνα Καραβάτου: «Να έχεις κεραίες ανοιχτές γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων»

Πέταξε τις σπόντες της

15 Ιουλίου 2022 09:40
«Κεραυνός» για Τσιμτσιλή από Κατερίνα Καραβάτου: «Να έχεις κεραίες ανοιχτές γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το τηλεοπτικό μέλλον της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου της παρουσιάστριας το καλοκαίρι, είχαν συζητήσει πριν λίγο καιρό εκπομπή «Τι λες τώρα».

Πάνω στην κουβέντα η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο και έστειλε το δικό της μήνυμα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα και λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Νέα «βάσανα» για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν φαντάζεστε τι της λέει η κόρη της για το επάγγελμα του Θέμη Σοφού

«Εγώ να πω ότι επειδή πάντα δουλεύεις για τον επόμενο εργοδότη σου ή για το επόμενο project σου, φυσικά και θα συζητήσεις. Αλλά να έχεις κεραίες ανοιχτές Σταματίνα γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Δεν μιλώ για εσένα. Μιλάω για άλλους που άλλα νόμιζαν κάποτε κι άλλα τους ήρθαν ξαφνικά. Λέω τώρα. Δε θέλω! Αλλά νομίζεις ότι θα συνεχίσεις και δεν συνεχίζεις και το μαθαίνεις κι αργά. Καλύτερα να ξεκαθαρίζονται αυτά τα πράγματα νωρίς, για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Έχω κι εγώ κάποια βιώματα σε αυτήν τη ζωή» ανέφερε με νόημα η Κατερίνα Καραβάτου.

Τσιμτσιλή Κατερίνα Καραβάτου

Κατέρρευσε η Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν όλα μαζεμένα - Ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά μου…» (Video)

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε λυγίσει πριν μερικούς μήνες στον αέρα της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι. Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο και την αναφορά στους γονείς της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Περίμενε λίγο γιατί όταν τα βλέπεις αυτά, παρόλο που τα ‘χεις ζήσει, είναι λίγο περίεργο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μου νίκη στη δουλειά»!

Δείτε επίσης: «Ήταν ξεκάθαρο πριν από τον χωρισμό μας ότι...» - Αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για το πώς τα «έσπασε» με τον Κρατερό Κατσούλη

Και με δάκρυα στα μάτια τόνισε: «Ήταν όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο και ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά σου…». Και με τρεμάμενη φωνή τόνισε: «Και κάποια από αυτά ήταν πολύ πρόσφατα»!

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη, τονίζοντας ότι θα την απασχολεί πάντα τι θα φτάσει στα αφτιά των παιδιών τους. «Είναι άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι είναι στο σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και μπορεί να της πουν τα παιδιά το οτιδήποτε».

Και μεταξύ άλλων είπε: «Όταν ήμουν στα Χανιά για τη μητέρα μου, ήταν Δευτέρα, είχα πει στην Αέλια να πει στο σχολείο ότι συνέβη αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Όταν μιλήσαμε ξανά στο τηλέφωνο, μου είπε “μαμά, δεν είπα τίποτα, γιατί όλοι έρχονταν κατά πάνω μου και μου έλεγαν συλλυπητήρια”».

Δείτε το βίντεο:



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share