Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Ήταν ξεκάθαρο πριν από τον χωρισμό μας ότι...» - Αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για το πώς τα «έσπασε» με τον Κρατερό Κατσούλη

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο

2 Ιουλίου 2022 15:23
«Ήταν ξεκάθαρο πριν από τον χωρισμό μας ότι...» - Αποκάλυψη της Κατερίνας  Καραβάτου για το πώς τα «έσπασε» με τον Κρατερό Κατσούλη
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει σταματήσει ποτέ να είναι στη ζωή της ειλικρινής, κάτι που έκανε και για το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, ειδικά στην πρώτη της συνέντευξη στο «ΟΚ».

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν, μίλησε ανοικτά για το χωρισμό τους, τα παιδιά τους και τόνισε ότι έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια για να μην τελειώσουν τον γάμο τους, με τον ηθοποιό πάντως να προχωρά στη ζωή του.

Η εξομολόγηση της Καραβάτου για το διαζύγιο

Τέλος Απριλίου έκανε αίσθηση η αποχώρηση του Κρατερού από την εκπομπή, την οποία συνδέουν τώρα με την ανακοίνωση του χωρισμού σας.

Καθόλου δεν είχε σχέση με αυτό. Είχε να κάνει με την απόφασή του να κάνει τα γυρίσματα στη Μυτιλήνη για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» και ήταν πολύ ωραίο από την πλευρά του Star που σεβάστηκαν την επιθυμία του.

Προφανώς η απόφασή σας να χωρίσετε δεν πάρθηκε μια μέρα πριν την ανακοίνωση της περασμένης Τρίτης;

Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των τόσο σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη.

Τι είναι για σένα ο Κρατερός;

Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ακούστηκαν ήταν ότι κι εσείς δεν καταφέρατε να ξεφύγετε από την «κατάρα» των τηλεοπτικών ζευγαριών. Γιατί είναι μια δουλειά μη συνηθισμένη, με δημόσια προβολή και φώτα πολλά φορές εκτυφλωτικά.

Δεν μας επηρέασαν ποτέ τα φώτα. Δεν βασίσαμε εκεί τη σχέση μας. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν λειτουργήσαμε ποτέ ανταγωνιστικά μεταξύ μας.

Έχεις συνειδητοποιήσει μέσα σου ότι έχει κλείσει οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου;

Αυτές είναι ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω τώρα γιατί είναι μια συνθήκη που δεν γνωρίζω, είναι εντελώς αχαρτογράφητα τα νερά αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούμε όλοι το χρόνο μας.

Γνωρίζοντας την τεράστια αδυναμία που έχετε στα παιδιά σας, είσαι σίγουρη πως κάνατε ότι περνούσε από το χέρι σας για να μη φτάσετε στο χωρισμό;

Κάναμε όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

Φαντάζομαι ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας;

Και μάλιστα πολύ καλή. Για εμάς αυτό είναι αυτονόητο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share