Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Τα είπε όλα ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Αν δεν ήταν η Ρούλα Κορομηλά, δεν θα υπήρχα...»

Ο λόγος που την αποθέωσε

14 Ιουλίου 2022 13:22
Τα είπε όλα ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Αν δεν ήταν η Ρούλα Κορομηλά, δεν θα υπήρχα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια η Ρούλα Κορομηλά είχε μιλήσει στο «Όλα Τρέλα» για την παραλίγο συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη και επειδή στο παρά πέντε ο παρουσιαστής είπε «Όχι» στο Greek Idol, η Ρούλα τηλεφώνησε στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Δείτε επίσης: Τα πρόδωσε όλα η Ρούλα Κορομηλά: «Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε μια απίστευτη χημεία, με έκανε να...»

Ο Πέτρος ακούγοντας τις δηλώσεις της παρουσιάστριας στο Όλα Τρέλα θέλησε να την ευχαριστήσει:

Κωστόπουλος Κορομηλά

«Εγώ δε θα υπήρχα στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή αν δεν ήταν η Ρούλα. Γιατί δεν είναι μόνο ότι οι Γερμανοί τους άρεσα το βράδυ που με φώναξε. Η Ρούλα, επειδή εκείνη την εποχή ήταν και υπεύθυνη διαφόρων προγραμμάτων, δεν ήταν υπεύθυνη του δικού μου του βραδινού, αλλά η Ρούλα υποστήριζε στους Γερμανούς ότι εγώ πρέπει να κάνω το βραδινό και της οφείλω τα μέγιστα για αυτό.

Και τόνισε: «Υπάρχει μία αδικία του να μην εκτιμάς τους ανθρώπους, δηλαδή να μην πεις μια καλή κουβέντα για κάποιον άνθρωπο που έγραψε μια ιστορία. Αυτό με θλίβει».

«Δε θα το ξεπεράσω ποτέ...» - Η τραγωδία με τις εγκυμοσύνες της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά έχει περάσει πολλά δύσκολα στη ζωή της, με την ίδια να επιχειρεί με αγωνιώδη τρόπο να αποκτήσει ένα παιδί, αλλά στο τέλος να μην τα καταφέρνει.

Η ίδια είχε «λυγίσει», όταν αφηγήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο τηλεοπτικό κοινό τον Γολγοθά τον οποίο ανέβηκε, στην προσπάθειά της να βιώσει το θείο δώρο της μητρότητας. Οπως ανέφερε, πριν από χρόνια εισήλθε σε μια ατελείωτη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να καταφέρει να μείνει έγκυος. Μάλιστα, οι απόπειρές της ξεπέρασαν τις δέκα, ενώ κάποια στιγμή, όπως αποκάλυψε, ταλαιπωρήθηκε από μία μορφή αυτοάνοσου νοσήματος το οποίο την ταλαιπώρησε αρκετά.

Ο λόγος που δεν κατάφερε να υιοθετήσει

Όταν πια οι ελπίδες να γίνει μητέρα ματαιώθηκαν, αφηγήθηκε την άτυχη προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί. Και παρότι φρόντιζε για πολλούς μήνες ένα μικρό παιδί το οποίο βρισκόταν σε ίδρυμα, δεν κατάφερε να το υιοθετήσει, με την ίδια εσχάτως να βρίσκεται σε κίνδυνο για την ακεραιότητά της.

«Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό που συνέβη, ήταν μία δραματική εμπειρία για μένα» εξομολογήθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν το παιδί υιοθετήθηκε από άλλη οικογένεια δεν κατάφερε να τους πείσει να γίνει η νονά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share