Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Του έκανα πλάτες...»: Ο πασίγνωστος ηθοποιός που απατούσε συστηματικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Ποιος έκανε αταξίες;

14 Ιουλίου 2022 10:46
«Του έκανα πλάτες...»: Ο πασίγνωστος ηθοποιός που απατούσε συστηματικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Πιατάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του, προχώρησε σε μια δήλωση που συζητήθηκε ιδιαίτερα αφού αφορούσε την εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον ηθοποιό που την απατούσε και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αίσθηση. Με την ευκαιρία αποκάλυψη σοκ, 26 χρόνια μετά τον θάνατό της!

«Μία star υπήρχε στη χώρα μου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά μη νομίζεις ότι η Αλίκη κυκλοφορούσε. Ήταν αποκλεισμένη στο χρυσό της κλουβί. Της έκανα και πλάτες γιατί ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν κολλητός μου τότε.

Δεν έκανα πλάτες της Αλίκης, του Βλάσση έκανα πλάτες εις βάρος της Αλίκης, αλλά τι να κάνω; Είναι η μοίρα των φίλων και των καλών παιδιών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πιατάς!

Βουγιουκλάκη μπονάτσος

Αποκάλυψη βόμβα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά..."

Μια αποκάλυψη βόμβα έγινε από διάσημο ηθοποιό σε συνέντευξη του για την υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο προαίσθημα που είχε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τον θάνατό της.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν προχωρημένος άνθρωπος και καθόλου συντηρητική. Παίζαμε μαζί στην Μελωδία της Ευτυχίας. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Υπήρχαν δύο φανερά σημάδια κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις και το δεύτερο ήταν που της κρατούσα το χέρι στην σκηνή και το χέρι είχε γίνει χεράκι. Αλίκη Βουγιουκλάκη - Κώστας Βουτσάς: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρναν τις "χρυσές" εποχές!

Είχα και ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήγαμε μαζί σε ένα διαγνωστικό κέντρο και έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα. Έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και είδαν κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γαλανός.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share