Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επεισοδιακή η πρώτη γνωριμία Κοσιώνη - Μπακογιάννη: «Ήμουν πολύ ειρωνική μαζί του...»

Δεν θα μπορούσε να πάει χειρότερα!

11 Ιουλίου 2022 12:13
Επεισοδιακή η πρώτη γνωριμία Κοσιώνη - Μπακογιάννη: «Ήμουν πολύ ειρωνική μαζί του...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποχαιρετίστηκαν με το πέρας της πρώτης τους τηλεφωνικής συνδιάλεξης για μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έφτανε η ημέρα που όχι απλώς θα ήταν μαζί αλλά ότι θα παντρεύονταν και θα δημιουργούσαν οικογένεια.

Δείτε επίσης: Δεν άντεξε η Σία Κοσιώνη: «Κάρφωσε» τον Νίκο Ευαγγελάτο - «Ανήκουμε σε διαφορετικές σχολές...»

Η Σία Κοσιώνη για την πρώτη γνωριμία της με τον Μπακογιάννη

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ, στην οποία ήταν καλεσμένη η δημοσιογράφος, η γνωριμία της με τον Μπακογιάννη δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Ο δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε σε βίντεο και αναφερόμενος σε εκείνη την πρώτη τους επαφή τόνισε πως έμεινε με την εντύπωση ότι η Κοσιώνη δεν τον συμπαθούσε.

γνωριμία Κοσιώνη Μπακογιάννη

«Η πρώτη γνωριμία ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30 – 32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου.
Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω ‘προφανώς η συγκεκριμένη δεν με συμπαθεί πάρα πολύ’. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», είπε χαρακτηριστικά ο Μπακογιάννης.

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ παραδέχθηκε πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και επιθετική μαζί του.

Σε σημείο, μάλιστα, που αποφάσισε να τον καλέσει εκ νέου για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά πως αυτή είναι η δουλειά της!

Από εκεί και πέρα, ο Μπακογιάννης μίλησε και για τα επαγγελματικά τους, σημειώνοντας: «Και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές…

Δεν θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα.

Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί τη φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανέναν ρόλο εγώ».

Η Κοσιώνη συμπλήρωσε: «Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δεν κοιτάμε να ‘βολέψουμε’ κανέναν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share