Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Γκολ από τα αποδυτήρια» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Στην Πάρο ο γάμος Ζέτας Μακρυπούλια - Κωνσταντίνου Δέδε!

Ποιος έκανε την αποκάλυψη;

8 Ιουλίου 2022 21:27
«Γκολ από τα αποδυτήρια» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Στην Πάρο ο γάμος Ζέτας Μακρυπούλια - Κωνσταντίνου Δέδε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια, με τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε φαίνεται να έχει προχωρήσει αρκετά χωρίς να αποκλείεται σύντομα να τους δούμε να να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια που πριν από δέκα μήνες χώρισε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση της με το γνωστό γιατρό, αποφασίζοντας να περάσουν στο επόμενο βήμα τη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Πολύ πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η 6χρονη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη που λίγο έλειψε να καταλήξει σε γάμο - Ήταν μαζί από το σχολείο (photos)

Χατζηγιάννης Μακρυπούλια

Η τελετή φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί σε ένα μικρό μοναστήρι στην Πάρο, αγαπημένο νησί της Ζέτας και κουμπάροι του ζευγαριού αναμένεται να είναι οι φίλοι και συνεργάτες της Ζέτας Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Στην πληροφορία του γάμου αντέδρασαν πολύ θετικά όλοι της οι φίλοι και η οικογένειά της, καθώς είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το γεγονός, όμως, ότι θα παντρευτεί στην Πάρο, προκάλεσε μεγάλη αμηχανία στο Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς για τους δύο τους η Πάρος ήταν «το νησί τους». Ακόμη, πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία του γάμου, αλλά ούτε και περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με το Ciao.

Γλυκός σαν τον Κωνσταντίνο Δέδε: Αυτός είναι ο πεθερός της Ζέτας Μακρυπούλια (photos)

Με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να είναι έγκυος και να παντρεύεται τον Κωνσταντίνο Δέδε να έχουν πάρει «φωτιά», ψάξαμε και βρήκαμε μερικά άγνωστα στοιχεία για τον γνωστό οδοντίατρο.

Δείτε επίσης: Αιχμές εναντίον Ρέμου από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνει ο άνδρας...»

Αγαπώντας την επιστήμη όσο τίποτα, ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ένας διακεκριμένος και πετυχημένος οδοντίατρος, ο οποίος έχει δημιουργήσει την κλινική «Golden Smile». Όπως είναι φυσικό από την κλινική του περνάει πλήθος επώνυμων, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Δέδες διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Ο ίδιος εκτός από οδοντίατρος αρκετών διάσημων προσώπων έχει εκλεχτεί πρόεδρος στην Τεχνόπολη, κάνοντας ακόμα πιο περήφανους τους γονείς του.

Κάνοντας μια αναδρομή στα social media του, βρήκαμε φωτογραφίες όπου ποζάρει μαζί με τον πατέρα του στον ιατρείο του. Τυχερή η Ζέτα Μακρυπούλια!

Δείτε φωτογραφίες:

πατέρας Κωνσταντίνου Δέδε

πεθερός Ζέτας Μακρυπούλια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share