Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες για την Άννα Βαγενά - Η νέα απώλεια που τη «βύθισε» στο πένθος μετά τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Βαρύ πλήγμα για την ηθοποιό

8 Ιουλίου 2022 19:23
Τραγικές ώρες για την Άννα Βαγενά - Η νέα απώλεια που τη «βύθισε» στο πένθος μετά τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Άννα Βαγενά, καθώς έφυγε από τη ζωή η μεγάλη της αδελφή, Λίλα. Με την ευκαιρία ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στο θάνατο του Σήφη Βαλυράκη.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός με ανάρτησή της στα social media.

Πιο αναλυτικά, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Facebook από το 1949, όταν οι δυο τους ήταν σε παιδική ηλικία και ανέφερε ότι σήμερα (8/7) την αποχαιρέτησε για πάντα.

Παράλληλα, στο μήνυμά της που «ραγίζει» καρδιές ανέφερε ότι για εκείνη ήταν και μητέρα και αδελφή και ένας άνθρωπος με τρυφερότητα.

Έγραψε συγκεκριμένα

«Αποχαιρετώντας για πάντα την αδερφή μου».

Σήμερα, 8/7/2022, αποχαιρέτησα για πάντα στη Λάρισα τη μοναδική μου αδερφή. Για μένα θα μείνει για πάντα το μικρό μου «Λιλάκι», γιατί παρόλο που ήταν πολλά χρόνια μεγαλύτερή μου και ήταν για μένα και μάνα και αδερφή, ήταν πάνω απ’ όλα ένα ιδιαίτερα τρυφερό, ευαίσθητο, ταλαντούχο και ευάλωτο πλάσμα. Καλό ταξίδι αδερφούλα.

Φωτογραφία: «Η αδερφή μου κι εγώ»

Η φωτογραφία πρέπει να είναι του 1949, από το φωτογραφείο «Τλούπα» στη Λάρισα, στο κιονόκρανο στο οποίο είχαν φωτογραφηθεί όλες σχεδόν οι γενιές των παλιών Λαρισαίων.

Άννα Βαγενά αδελφή

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο για το θάνατο της Ντίνας Κώνστα: «Η οικογένεια του Εθνικού Θεάτρου αποχαιρετά...»

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 3/7, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς με τις ερμηνείες της είχε αφήσει το αποτύπωμά της στις καρδιές όλων, συνεργατών, φίλων, αλλά και των τηλεθεατών.

Δείτε επίσης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε ότι «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του» - Ο λόγος για...

Πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το έργο και τον χαρακτήρα της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Έτσι, μέσα από την επίσημη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου προσπάθησαν με μία ακόμη ανάρτηση να μιλήσουν για το ποιόν της και να τονίσουν όλα όσα είχε πετύχει στον χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα

«Στη μνήμη της Ντίνας Κώνστα. Η οικογένεια του Εθνικού Θεάτρου αποχαιρετά με θλίψη την Ντίνα Κώνστα, μια γυναίκα που υπηρέτησε με συνέπεια και επαγγελματισμό τη θεατρική τέχνη.

Η Ντίνα Κώνστα πρωτοεμφανίστηκε στο Εθνικό Θέατρο το 1976 στην παράσταση «Η γειτονιά του Τσέχωφ», σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου, και υπήρξε σταθερή συνεργάτης του από το 1986 έως το 1994, κοσμώντας με το ήθος και την αγάπη της για το θέατρο τις παραγωγές στις οποίες συμμετείχε.

Το Εθνικό Θέατρο αφιερώνει στη μνήμη της την παράσταση «Μήδεια» του Μποστ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, τιμώντας την πορεία της στην πρώτη σκηνή της χώρας αλλά και τη σύνδεσή της με τον συγγραφέα, καθώς το ταξίδι της στο θεατρικό σανίδι πυροδοτήθηκε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Φαύστα ή η απολεσθείς κόρη» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Εμιρζά, στο Θέατρο Βεάκη το 1965».

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα: «Η οικογένεια του Εθνικού Θεάτρου αποχαιρετά...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share