Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε ότι «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του» - Ο λόγος για...

Συγκινεί η ανάρτησή του στο Instagram

4 Ιουλίου 2022 18:45
Ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε ότι «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του» - Ο λόγος για...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού, Ντίνας Κώνστα σόκαρε το πανελλήνιο! Η Ντίνα Κώνστα άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 3/7 στην ηλικία των 83 ετών και άφησε πίσω της, πέρα από μία τεράστια υποκριτική κληρονομιά, απέραντο πόνο και θλίψη για την απουσία της από τη ζωή της οικογένειάς της, των φίλων και των συνεργατών της.

Δείτε επίσης: Κι όμως δεν ήταν η Ντίνα Κώνστα: Σε αυτή την κορυφαία ηθοποιό είχε αρχικά προταθεί ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά

Ένας από τους διάσημους που επέλεξαν να τιμήσουν την μνήμη της ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος ως ηθοποιός αισθάνθηκε την ανάγκη να την αποχαιρετήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χρησιμοποιώντας μία δική της φράση από τον ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά "Δύο Ξένοι".

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την Ντίνα Κώνστα

«Όπως τα ακούς Νινέτα, όπως τα ακούς … Αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη και αναρχία», έγραφε στην φωτογραφία της, που αποτελούσε στιγμιότυπο του καθημερινού, τότε, σίριαλ.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε ότι «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του» - Ο λόγος για...

Ντίνα Κώνστα: Αυτή είναι η τελευταία της επιθυμία - Η έκκληση της οικογένειάς της

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή χθες (3/7) το πρωί, με όλο τον καλλιτεχνικό χώρο να «βυθίζεται» στο πένθος, χάνοντας μια σπουδαία του ηθοποιό.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν δημόσια, είτε μιλάμε για συνεργάτες, είτε για φίλους, είτε για απλούς θαυμαστές που την λάτρεψαν μέσα από τους ρόλους της. Τα μηνύματα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ενώ και το Mega το κανάλι που την ανέδειξε, έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποιες νέες λεπτομέρειες σχετικά με την ταφή της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το κανάλι επέλεξε να της κάνει ένα αφιέρωμα προκειμένου να την αποχαιρετήσει, στο οποίο την παρουσίασε μέσα από τους ρόλους που λατρεύτηκε από το κοινό. Για το ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους» άφησε εποχή, αλλά και ως Γιολάντα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν», ενώ είχε συμμετάσχει και στις ξεκαρδιστικές «Τρεις Χάριτες» ως θεία Νταϊάνα.

Η τελευταία της επιθυμία

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Αναστασία Τσιβγούλη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, επιθυμία της Ντίνας Κώνστα ήταν, μετά τον θάνατό της, να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί.

Ακόμα, επιθυμία των οικείων της, η οποία θα εκφραστεί μέσα από μία ανακοίνωση που θα εκδώσει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, είναι πως όσοι θέλουν, αντί στεφάνων, να καταθέσουν χρήματα για το ΣΕΗ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share