Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έχασα και τους δύο όταν ήμουν μικρή...» - Η τραγωδία της Φαίης Μαυραγάνη πριν γνωρίσει τον Νίκο Μάνεση

Έτσι σημαδεύτηκαν τα παιδικά της χρόνια

2 Ιουλίου 2022 15:10
«Έχασα και τους δύο όταν ήμουν μικρή...» - Η τραγωδία της Φαίης Μαυραγάνη πριν γνωρίσει τον Νίκο Μάνεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι αυτή τη στιγμή ευτυχισμένη στο πλευρό του Νίκου Μάνεση, έχοντας δύο παιδιά μαζί του, αλλά νωρίτερα είχε περάσει δύσκολα χρόνια, ειδικά όταν έχασε από μικρή δύο αγαπημένα πρόσωπα.

«Θα αρχίσω με όσα αγαπώ περισσότερο και με καθορίζουν. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τους ανθρώπους μου: τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου. Αισθάνομαι ευγνώμων που βρέθηκε στον δρόμο μου ο Νίκος και ευτυχής που αποκτήσαμε τη Λυδία και τον Φώτη. Από παιδί νιώθω την ανάγκη να εκφράζω ένα ευχαριστώ για τα όμορφα της ζωής και η οικογένεια μου είναι ό,τι πιο όμορφο.

Στα δύσκολα της ζωής προσπαθώ να λέω «όλα καλά», ακόμα και όταν δεν είναι. Είναι γραμμή άμυνας. Δεν θα αφήσω εύκολα να καταλάβει κάποιος τα δύσκολά μου. Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι και δεν μου αρέσει να κοινοποιώ τα προβλήματά μου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, η οποία είχε αναφερθεί και στα παιδιά που έχει με τον έτερο δημοσιογράφο.

Η «διπλή» τραγωδία που σημάδεψε τα παιδικά της χρόνια

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια ως εξής: «Τα πιο δύσκολα μου ήταν τραγικά. Ήταν η απώλεια του αδελφού μου και του πατέρα μου. Από μικρή δεν μπορούσα να αποδεχτώ τον θάνατο. Ήμουν παιδί με προβληματισμούς και αγωνία πάνω σε αυτό το θέμα . Έχοντας μάλιστα μεγαλώσει σε χωριό, όπου μοιράζονται από σπίτι σε σπίτι το κακό και το πένθος, με πόρτες ανοιχτές, ήταν μεγάλη η πίεση για ένα παιδί σαν εμένα. Και ως ενήλικη αρνήθηκα να αποδεχτώ την απώλεια.

Αγαπώ την δουλειά μου την οποία κυνήγησα πολύ. Όταν δεν έχεις στηρίγματα, αν σταθείς τυχερός και βρεις πέρασμα να αρχίσεις, μόνο με πολλή δουλειά θα μπορέσεις να σταθείς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share