Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Εξομολόγηση Φαίης Μαυραγάνη για το παιδί με τον Νίκο Μάνεση: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη...»

Η εκπομπή που παρουσίαζαν και το ξαφνικό τέλος!

1 Ιουλίου 2022 20:43
Εξομολόγηση Φαίης Μαυραγάνη για το παιδί με τον Νίκο Μάνεση: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πέρασε από τα δικά της... σαράντα κύματα, μιλώντας για όσες περιπέτειες έπρεπε να αντιμετωπίσει.

Η παρουσιάστρια, που και φέτος κυριαρχεί έστω και με πολύ ισχυρό ανταγωνισμό, είχε μιλήσει στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου για την εποχή που έφυγε από την ΕΡΤ και πήγε στον ΑΝΤ1, αλλά και την ξαφνική απόλυση από το κανάλι του Αμαρουσίου, που της στοίχισε.

Η εξομολόγηση για το τέλος από τον ΑΝΤ1

«Αν με ρωτήσεις πότε “ούρλιαξα” από χαρά σε επαγγελματικό επίπεδο θα σου πω όταν με πήραν στον ΑΝΤ1. Αυτό συνέβη καταρχάς γιατί έφευγα από την ΕΡΤ που με είχαν σχεδόν τεμαχισμένη για να με φάνε και κατά δεύτερον επειδή πήγαινα σε ένα επιτυχημένο ιδιωτικό κανάλι.

Ένιωθα ότι υπήρχε μια συμπάθεια από τον Μίνωα Κυριακού. Θυμάμαι τη μία και μοναδική φορά που πήγα στο γραφείο του. Ήταν τότε που κάναμε έκτακτα για το Ιράκ και ζήτησε από τον Γιάννη Μιχελάκη (τότε διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1) να με γνωρίσει. Έτρεμε το φυλλοκάρδι μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι με ρώτησε για την οικογένειά μου, από πού είμαι, σε ποια σχολή πήγα στην Αθήνα, ποια είμαι τέλος πάντων. Μου είπε “Σε συμπαθώ και σε εκτιμώ γιατί είσαι ένα καθαρό παιδί που πορεύεται χωρίς καμία πλάτη. Γι’ αυτό σε θέλω στο μαγαζί μου και θα σε βοηθήσω”.

Όταν έφυγα λοιπόν από τον ΑΝΤ1 ένιωσα πολύ άσχημα. Δεν το περίμενα. Προφανώς τα δεδομένα είχαν αλλάξει και δεν ήταν μπροστά ο πατέρας Κυριακού. Γυρνώντας από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου έβλεπα περίεργες συμπεριφορές και κατάλαβα ότι δεν ήμουν πλέον πολύ συμπαθής. Κάποιο πρωινό που είχα ρεπό μού τηλεφώνησαν και με ενημέρωσαν για την απόλυσή μου. Σκεφτόμουν συνέχεια “Και τώρα τι κάνω;”. Ήταν πολλά τα χρόνια που δούλευα σερί.

Είχα μάθει να εργάζομαι, να παράγω, να προσφέρω. Ξαφνικά ένιωσα ότι βρίσκομαι στο περιθώριο κι αυτό με πείραξε, γιατί δεν είμαι για το περιθώριο. Εκείνες τις μέρες γυρνούσε συνέχεια στο μυαλό μου ένας στίχος του Καβάφη: “Ανεπαισθήτως με έκλεισαν από τον κόσμο έξω”. Συνέχεια αυτό έλεγα», εξομολογήθηκε η Φαίη Μαυραγάνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share