Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Οδυρμός για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Ο πατέρας μου πέθανε 57 χρονών και...»

Τι αποκάλυψε;

2 Ιουλίου 2022 14:49
Οδυρμός για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Ο πατέρας μου πέθανε 57 χρονών και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Λάκης Λαζόπουλος έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο καταθέτει τη δική του αλήθεια για όλα όσα έζησε, μερικά εκ των οποίων ήμασταν μάρτυρες! Ή μήπως όχι;

Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε:

Δείτε επίσης: «Τα χρήματα είναι από...»: Βόμβα από τον Λάκη Λαζόπουλο για την υπόθεση του Γιώργου Τράγκα

Λάκης Λαζόπουλος

Μας αρέσει δηλαδή να αποκαθηλώνουμε τα είδωλα;

Ο φθόνος και η λύπη έχουν την ίδια μάνα. Είναι δίδυμα. Αν δω πόσο λυπάσαι κάποιον ξέρω και πόσο τον φθονείς. Έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη να λυπούνται για να δικαιο­λογούν τον εαυτό τους που φθονεί. Στην Επανάσταση του '21 γίνεται και εμφύλιος, που τρώγονται, τρώνε και στο τέλος ο κόσμος τους κάνει ήρωες και ησυχάζουν. Εγώ δεν ήθελα να είμαι αυτή η περίπτωση.

Εσείς κάνατε ένα βήμα πίσω στο κομμάτι της δημοσιότητας;

Δεν έφυγα από το κομμάτι της δημοσιότητας, με βγάλανε από το κομμάτι της δημοσιότητας. Άλλο δίνω εντολή «μην παίξει πουθενά αυτός» κι άλλο να πας εσύ πίσω. Εγώ δεν πήγα πίσω.

Μέσα στο βιβλίο κάνετε μια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Γιατί το δημοσιοποιήσατε τώρα; Σας στοίχισε αυτό;

Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DΝΑ περί καθαρότη­τας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο - αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά: «Τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;» Πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά. Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω «σ' ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει». Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα «πάρ' το να ησυχάσω».

Πώς ήταν η σχέση σας με τον πατέρα σας; Εκείνος δεν ήθελε να γίνετε ηθοποιός αλλά δικηγόρος. Ήταν συγκρουσιακή;

Ο πατέρας μου πέθανε 57 χρονών και είχα βάλει στόχο τι θα κάνω μέχρι τα 57. Μετά έμεινα χωρίς σχέδιο στην κυριολεξία. Είχε μια αυστηρότητα, ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος, καθαρός -έχω πάρει το χιούμορ του- και είχε ένα σχέδιο πίσω από τα πράγματα, που με έκανε να καταλάβω την πολυπλοκότητα του δικού μου κεφαλιού. Θυμάμαι πως μου άνοιξε δικηγορικό γραφείο το 1981. Ήμουν τότε στην Ελεύθερη Σκηνή. Τελείωσε η παράσταση και μου είπε «το έκανες το κέφι σου, έλα να δεις τι σου έφτιαξα εγώ». Δεν χώνεψε εκείνη τη στιγμή ότι για μένα δεν υπήρχε περίπτωση να γίνω δικηγόρος.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share