Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Μπορεί να πεθάνει»!

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση η υγεία του ηθοποιού

1 Ιουλίου 2022 10:13
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Μπορεί να πεθάνει»!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ σοβαρή έχει γίνει, πια, η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, με το δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να αναφέρει πως ο ηθοποιός ενδέχεται ακόμη και να χάσει τη ζωή του, καθώς πρέπει να μπει στο χειρουργείο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο κύριος Δημητρακόπουλος, παράλληλα, επεσήμανε πως η απολογία του ηθοποιού αργεί ακόμη, ενώ εξήγησε πως έχει μια ασθένεια, από την οποία έπασχε και ο πατέρας του, αποβιώνοντας στα 62 του.

Αυτή είναι η αλήθεια για την υγεία του Φιλιππίδη

«Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος έγινε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

«Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40», πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share