Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον «Νιόνιο τον Speed»; Σήμερα δε θα τον αναγνώριζε ούτε η Ελένη Βλαχάκη!

Απίστευτο!

30 Ιουνίου 2022 14:12
Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον «Νιόνιο τον Speed»; Σήμερα δε θα τον αναγνώριζε ούτε η Ελένη Βλαχάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον «Νιόνιο» τον Speed» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Σήμερα δε θα μπορούσατε με τίποτα να τον αναγνωρίσετε, αφού δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο, που είχαμε δει τότε.

Ο «Νιόνιος» ήταν ένας φίλος της «Βλαχάκη» από τα παλιά και εμφανίζεται σε δύο επεισόδια σε αυτό το ρόλο. Στο ένα «κλέβει» μεγάλα ποσά από τις γκαρσόνες και τη «Ματίνα», υποσχόμενος μεγάλη καριέρα στο τραγούδι, ενώ στο άλλο παίρνει πάλι το ρόλο του μάνατζερ για να γυριστεί μεξικάνικο σήριαλ.

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας ηθοποιός με αξιοπρόσεκτη καριέρα, έστω κι αν η διαδρομή του δεν είναι κατά κύριο λόγο στην τηλεόραση. Αποτέλεσε κι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της σειράς του ΑΝΤ1, έχοντας παίξει και στα πρώτα επεισόδια τον πατέρα του «Χρυσάνθεμου».

Σήμερα, θα δυσκολευτεί να τον βρει κάποιος, αφού απέχει από τα φώτα και προτιμά να συμμετέχει σε θεατρικές δουλειές, ενώ δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πρόταση είχε γίνει κάποτε στη μασέζ που είχε αναστατώσει τον «Κατακουζηνό».

Δείτε τον λοιπόν πως είναι σήμερα:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον «Νιόνιο τον Speed»

Θυμηθείτε και τα επεισόδια, όπου έχει παίξει:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον «πρώην» της «Βλαχάκη»

Σοκ υπήρξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», αφού ένας «πρώην» της «Βλαχάκη» πέρασε την περιπέτεια του με σοβαρό πρόβλημα υγείας, φέρνοντας αγωνία στους θαυμαστές του.

Στο επεισόδιο «Ο εραστής της κομμώτριας», η παρέα έχει βγει στα μπουζούκια και η «Ελένη» δείχνει να αρέσκεται στον τραγουδιστή, που βρισκόταν στο κέντρο διασκέδασης, με τον ίδιο να ανταποδίδει το φλερτ της, ενώ φυσικά όλοι θυμόμαστε την... τούμπα της Ελένης Ράντου στα γυρίσματα, η οποία βέβαια όχι απλά δεν κόπηκε στο μοντάζ, αλλά προβλήθηκε μάλιστα κανονικά στο επεισόδιο της σειράς.

Ο λόγος γίνεται για τον Σπύρο Σπυράκο, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπώρησε επί της ουσίας από το πουθενά και για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Όλα άρχισαν το καλοκαίρι του 2018 από κάτι απλό. Ένα σπυράκι στο πόδι του, που διαρκώς μεγάλωνε, τον έβαλε σε σκέψεις. Ο καλλιτέχνης επισκέφτηκε γιατρό ο οποίος ωστόσο τον καθησύχασε, λέγοντας πως δεν είναι τίποτα και θα περνούσε. Το μικρό εξόγκωμα στο πόδι του συνέχιζε να τον ενοχλεί. Τυχαία, σε κάποια εκδήλωση που πήγε να τραγουδήσει έπιασε συζήτηση με έναν άλλο γιατρό και του περιέγραψε το πρόβλημά του. Εκείνος του συνέστησε να τον επισκεφτεί άμεσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνουν κάποιες ειδικές εξετάσεις. Όμως, ούτε οι συγκεκριμένες εξετάσεις του καλλιτέχνη έδειξαν κάτι.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε επέμβαση, κατά την οποία αφαιρέθηκε το ύποπτο σπυράκι από το πόδι του και δείγμα εστάλη για βιοψία. Τα αποτελέσματα έδειξαν κακοήθεια και όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του, γεγονός που μεγάλωσε τις ανησυχίες του.

Ο τραγουδιστής άρχισε αμέσως θεραπεία, την οποία συνεχίζει έως σήμερα. Σύμφωνα με την «Espresso», τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγο καιρό αυτό το πρόβλημα θα αποτελεί έναν μακρινό εφιάλτη για τον ίδιο.

Θυμηθείτε το επεισόδιο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share