Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τη μασέζ «Πόπη» που αναστάτωσε τον «Κατακουζηνό»; Δεν φαντάζεστε τι πρόταση της είχαν κάνει πριν από τη σειρά

Δεν πάει το μυαλό σας!

18 Αυγούστου 2020 14:11
Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τη μασέζ «Πόπη» που αναστάτωσε τον «Κατακουζηνό»; Δεν φαντάζεστε τι πρόταση της είχαν κάνει πριν από τη σειρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη μασέζ «Πόπη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», η οποία είχε αναστατώσει τον «Κατακουζηνό»; Δεν μπορείτε, λοιπόν, να φανταστείτε τι πρόταση της είχαν κάνει πριν από τη σειρά, η οποία μάλιστα πλησιάζει αυτό, για το οποίο την... κατηγόρησαν στο επεισόδιο όπου έπαιξε, ενώ φοβερό είναι αυτό που έκανε και ο «Φουντουκιώτης» προτού τον δούμε ως ηθοποιό.

Το εν λόγω επεισόδιο είναι από τα πιο ξεκαρδιστικά της σειράς του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το σενάριο, η εν λόγω μασέρ είχε μεθόδους αρκετά... προχωρημένες, ενώ ο αστυνομικός της γειτονιάς την «κυνηγούσε» για πορνεία, κάτι που όμως δεν ίσχυε.

Στη συνέχεια, μάλιστα, γίνεται μια μεγάλη παρεξήγηση, αφού η ίδια μαζί με την Ελένη και τις φίλες της ξεκινούν μια επιχείρηση με παράδοση φαγητών, αλλά ο «Κωνσταντίνος» θεωρεί πως κάνουν σωματεμπορία.

Σχετικά με την ηθοποιό που την υποδύεται, πρόκειται για την Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχίες της τηλεόρασης και τη θυμόμαστε πολύ έντονα στην «Πολυκατοικία» για το ρόλο της ως γυναίκα του «Μπαλαφούτη».

Η ίδια δε μιλά συχνά στις κάμερες και, όταν το έκανε, αναφέρθηκε στην απουσία της από τη νέα «Πολυκατοικία» του ΣΚΑΪ, τις γυμνές φωτογραφίσεις αλλά και για τον χωρισμό από τον Σκανδιναβό σύζυγο της.

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην Πολυκατοικία. Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα, είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δεν θα είμαι στην Πολυκατοικία. Άρεσα και αρέσω στους άντρες, βλέπουν ένα ζουμερό, σεξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό» είπε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφίσεις δήλωσε: «Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο β..”; Δεν γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Νικολέτα Βλαβιανού είπε: «Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία με μουρμουράει όταν τα πίνει».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share