Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Πυρ και μανία η Φαίη Σκορδά: «Κάποιος να κλείσει το Twitter της κ. Λατινοπούλου παρακαλώ» - Η ένταση με τον Γιώργο Λιάγκα (Video)

Ο λόγος που ξέσπασε

28 Ιουνίου 2022 16:40
Πυρ και μανία η Φαίη Σκορδά: «Κάποιος να κλείσει το Twitter της κ. Λατινοπούλου παρακαλώ» - Η ένταση με τον Γιώργο Λιάγκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου για τα τελευταία σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου, στο Πρωινό οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά. Η Φαίη Σκορδά είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για το θέμα και δεν δίστασε να την εκφράσει με ειλικρίνεια.

«Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; «Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις»; Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου παρακαλώ. αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε και είπε στη συνέχεια σε υψηλούς τόνους: «Δεν μπορεί στη δημοκρατία να απαγορευθεί τίποτα, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μακακία του και κρίνεται γι’ αυτή. Τέλος! Αυτή είναι η δημοκρατία».

Δείτε το βίντεο:

Τα «έψαλλε» η Σίσσυ Χρηστίδου στην Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν θα κάτσει κανείς να...»

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες, η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το σχόλιο που δέχτηκε από την Αφροδίτη Λατινοπούλου για την εμφάνισή της. Η παρουσιάστρια του Mega κρίθηκε από την εν λόγω κυρία για το σώμα της και όπως ήταν επόμενο ξέσπασε κύμα αντιδράσεων.

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί του Σαββάτου, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που στοχοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο η Δανάη Μπάρκα.

«Να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα. Αυτά δεν είναι τυχαία, δεν γίνονται μια μέρα. Δεν ξυπνάει μια μέρα ένας άνθρωπος και μπορεί να το αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο. Σαν πρότυπο περνάει σε όλους εμάς που δεν είμαστε εξίσου δυνατή. Ο μέσος όρος δεν έχει αυτή τη δύναμη» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όταν είδα αυτή την ανάρτηση προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση είναι η Δανάη, το περιοδικό γιατί υπήρχε η αναφορά τι ωραία που είναι η Δανάη. Αν ήταν το θέμα της ότι τόλμησε να πάει με μαγιό στην παραλία. Δεν μπόρεσα να καταλάβω.

Προσπάθησε να βάλει ένα θέμα μέσα που αφορά την παχυσαρκία, όμως έφερε όλο αυτό το συμβάν σαν παράδειγμα ότι αυτό αφορά πρότυπο. Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την Δανάη, δεν αφορά κανέναν άλλον!

Θα έπρεπε να είναι όπως είναι τα μαλλιά, δεν θα κάτσει κανείς να εστιάσει σε αυτό. Ποιον ενόχλησε; Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share