Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

"Ήμουν θυμωμένος...": Δεν κρατήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης - Όλα στη φόρα για τη Δέσποινα Βανδή

Το άγνωστο παρασκήνιο για τη σχέση τους

26 Ιουνίου 2022 10:34
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναμφίβολα, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και για τις επιτυχημένες επαγγελματικές εμφανίσεις όπως το «Άνθρωποι και Ποντίκια» και τα «Κόκκινα Φανάρια». Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα του Ντέμη Νικολαΐδη για τον χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά και στο κεφάλαιο Δέσποινα βανδή.

'Ήμουν θυμωμένος...': Δεν κρατήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης - Όλα στη φόρα για τη Δέσποινα Βανδή

Ενώ μοιάζεις να μη συμπαθείς το lifestyle βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και λόγω της σχέσης σου με τη Δέσποινα Βανδή. Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;

Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια.

Ένιωσες κυνηγητό;

Δεν ένιωσα, υπήρχε.

Τώρα έχει σταματήσει;

Ναι, κάπως. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο.

Νιώθεις ότι ο έρωτας σε τροφοδοτεί;

Χωρίς έρωτα δεν ζεις. Ό,τι είδους έρωτας και να είναι αυτός, είτε με τη δουλειά σου, είτε με τη σύντροφό σου, είναι ένα κομμάτι μέσα στη ζωή. Προφανώς σε τροφοδοτεί και σου δίνει έμπνευση και τα πάντα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share