Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ηλίας Ψινάκης σε Χρήστο Μάστορα: «Μόνο σ@ξ μην ζητήσεις, όλα τα άλλα στα πόδια σου» (Video)

Τι συζήτησαν;

24 Ιουνίου 2022 14:39
Ηλίας Ψινάκης σε Χρήστο Μάστορα: «Μόνο σ@ξ μην ζητήσεις, όλα τα άλλα στα πόδια σου» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Ψινάκης συνάντησε το συγκρότημα Melisses και μπήκε στο στούντιο μαζί τους για να ηχογραφήσει ένα τραγούδι στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Στο Γηροκομείο».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής με το που είδε τα μέλη του συγκροτήματος είπε «Αγάπες μου, μελισσούλες μου».

«Λέει το τραγούδι;», ρώτησε στη συνέχεια τον τραγουδιστή της μπάντας, Χρήστο Μάστορα. «Θα γίνει hit ή είναι μ….;». «Είναι υπέροχο το τραγούδι», απάντησε ο Μάστορας και πρόσθεσε ότι οι «στίχοι είναι απίστευτοι».

Δείτε επίσης: Το αγνοούσαν όλοι: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και σε κλειστούς χώρους

Στη συνέχεια ο Χρήστος Μάστορας του είπε πως πρέπει να του ζητήσει κάτι και τον Ηλία Ψινάκη να του απαντά: «Μόνο σεξ μην ζητήσεις. Όλα τα άλλα στα πόδια σου». «Να πάρει, αυτό είχα στο μυαλό μου», είπε ο Μάστορας!

Ψινάκης και Μάστορας άρχισαν να τραγουδούν μαζί: «Αν εξαιρέσεις μέση, γόνατα και βήχα…», έλεγαν οι στίχοι με τον τραγουδιστή από τις Melisses να ψάχνει να βρει τον τόνο του παρουσιαστή, λέγοντάς του «είσαι μια οκτάβα κάτω από τον Γιώργο Σαμπάνη».

Ο Ψινάκης έλαβε και πρόταση από τις Melisses να τραγουδίσει μαζί τους στην πρώτη τους συναυλία. «Ό,τι θέλετε. Απλά σεξουαλικά μην μου ζητήσετε, γιατί όχι τίποτα άλλο, αλλά θα απογοητευθείτε», είπε κλείνοντας την συνάντηση με το δημοφιλές συγκρότημα.

Δείτε το βίντεο:

Πραγματικά ολόιδιοι: Αυτός είναι ο πατέρας του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας ορισμένες φορές μοιράζεται με τους φαν του στιγμές από την καθημερινότητά του, με τον ίδιο να έχει ιδιαίτερη αγάπη στην οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο γνωστός τραγουδιστής και front man του συγκροτήματος «Μέλισσες» επιθυμεί να προβάλει κυρίως τα επαγγελματικά του βήματα και να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Η τρομερή ομοιότητα του τραγουδιστή με τον πατέρα του

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, ο Μάστορας, που είχε μιλήσει και για την καταγωγή του, μας είχε παρουσιάσει και τον πατέρα του. «Πατέρας», είχε γράψει στο σχετικό story και μας είχε καταπλήξει με το πώς έμοιαζαν οι δυο τους.

Ο Άλφρεντ Μάστορας είναι αγαπημένος εδώ και πολλά χρόνια με τη μητέρα του, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Χρήστο και την αδελφή του. Η ομοιότητα με το γιο του, πάντως, είναι συγκλονιστική, με τον Άλφρεντ να είναι εξίσου γοητευτικός με το σπλάχνο του.

Χρήστος και Άλφρεντ Μάστορας



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share