Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Θλίψη για την Δέσποινα Μοιραράκη: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και η ανάρτηση 2 εβδομάδες πριν τον θάνατο του συζύγου της!

Σπαρακτικό...

24 Ιουνίου 2022 08:15
Θλίψη για την Δέσποινα Μοιραράκη: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και η ανάρτηση 2 εβδομάδες πριν τον θάνατο του συζύγου της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, παντρεύτηκε η Δέσποινα Μοιραράκη την 1η Ιουνίου του 2011, τον εκλεκτό της καρδιάς της και πλοίαρχο του πολεμικού ναυτικού, Γιάννη Κοντούλη. Ο γάμος της "βασίλισσας των χαλιών" χαρακτηρίστηκε από την χλιδή και άφησε εποχή στην τηλεοπτική ιστορία.

Η Δέσποινα Μοιράκη- κατά δέκα κιλά αδυνατισμένη- φόρεσε ένα νυφικό σχεδιασμένο από τους MiRo, με μακριά μανίκια, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, δημιουργώντας ελαφριές μπούκλες. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε ο Αχιλλέας Χαρίτος. Στην εκκλησία τη συνόδευσαν οι δυο γιοί της ο Γιώργος και Τάσος, που φόρεσαν επίσης κουστούμια σχεδιασμένα από τους MiRo.

Από πολύ νωρίς είχε τοποθετηθεί μια εξέδρα 7 μέτρων για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου με έξι κάμερες και γερανό, ενώ σκηνοθέτης του ήταν ο καλός φίλος της Δέσποινας, Τάσος Μπιρσίμ. Στον διάδρομο που περπάτησε η Δέσποινα Μοιραράκη μέχρι την εκκλησία είχαν στρωθεί κόκκινα περσικά χαλιά, 30 ανθοστήλες με λουλούδια ορχιδέες αλλά και 10 ανθοστήλες στον χώρο που πραγματοποιήθηκε το μυστήριο. Στα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονταν οι συνάδελφοι του Γιάννη Κοντούλη, οι οποίοι ύψωσαν τα πολεμικά σπαθιά για να περάσει το ζευγάρι. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share