Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θλίψη για Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου: «Πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας αυτό που υπέστη!»

Το μήνυμα ενός τραγουδιστή που έχει βρεθεί πολλές φορές στα MAD VMA Music Awards

23 Ιουνίου 2022 19:14
Θλίψη για Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου: «Πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας αυτό που υπέστη!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί πολλές φορές στη σκηνή των MAD VMA, τόσο για να παρουσιάσει μερικά εντυπωσιακά acts όσο και για να βραβευτεί για τη μουσική και τα τραγούδια του.

Παρακολουθώντας λοιπόν όσο έγιναν χθες (22/6) βράδυ ανάμεσα στον Light και τον Snik που κατάφεραν με τον άγριο καβγά τους να αμαυρώσουν μια τέτοια μέρα χαράς, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε επίσης: Θα ζήλευε... σαν τρελός ο Σάκης Ρουβάς: Με αυτό τον κούκλο μελαχρινό κόντεψε να παντρευτεί η Κάτια Ζυγούλη

Πόνεσε η καρδιά μου για τα ίδια τα βραβεία και τον θεσμό που τόσο πολύ αγαπώ, έχοντας βρεθεί εκεί αμέτρητα βράδια επικοινωνώντας με τον κόσμο τη μουσική μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, γεφυρώνει τους λαούς και τους πολιτισμούς. Έχει τη δύναμη να συγκινεί τα πλήθη και να τα φέρνει κοντά. Η βία, όπως και η κουλτούρα της βίας, δεν έχει θέση σε μια γιορτή μουσικής αλλά ούτε και στην κοινωνία» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

«Κάρφωσε» Σάκη Ρουβά ο Ηλίας Ψινάκης: «Την πέταξε την μ@λ…α»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης το “Γηροκομείο” στο MEGA. Ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχτηκε την Πέγκυ Ζήνα σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο μάνατζερ αναφέρθηκε στο παρασκήνιο με την περιβόητη φούστα του Valentino που φόρεσε ο Σάκης Ρουβάς στα 90’s με τις αποκαλύψεις του να προκαλούν αίσθηση.

«Είχαμε κάνει μια συναυλία με τον Σάκη στην Κύπρο όπου μας είχαν κράξει τρομερά και έφταιγα βέβαια εγώ που το κανόνισα, δεν έφταιγε ο Ρουβάς. Πάμε στο Κάπρι με το σκάφος του Valentino όπου υπήρχε και το σκάφος του Σουμάχερ, η Ζιζέλ και άλλες τέτοιες πολύ καλές που ήταν τότε μικρές.

Βγαίνει μια στιγμή ο Ρουβάς από τη θάλασσα για να ανέβει στο σκάφος και τον τυλίγει όλο το πλήρωμα με μια πετσέτα. Λέει ο Valentino, “θα του ράψω μια φούστα, που μπροστά θα είναι σαν φούστα και από πίσω σαν παντελόνα’. Από πίσω ήταν πράγματι σαν παντελόνα αλλά δεν το έβλεπε κανείς το πίσω», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

«’Τέλεια’, του λέω αλλά αναρωτιόταν αν θα ήθελε ο Σάκης να φορέσει φούστα και του είπα να το αφήσει πάνω μου. ‘Έλα εδώ! Θα πεις ναι σε όλα’ του λέω’. Του λέει ο Valentino το κόνσεπτ, βέβαια την πέταξε την μ@λ…α, τύπου ‘εγώ κάνω ότι θέλετε αρκεί να είναι σωστό σκηνοθετικά για να μη βγω μια τρελή με μια φούστα’. Ευτυχώς ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Φωκάς Ευαγγελινός που μας το έφτιαξαν και ήταν τούμπανο», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο Ηλίας Ψινάκης περιέγραψε την… επιχείρηση που στήθηκε προκειμένου ο Valentino να δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στην Πύλη Αξιού.

«Γιατί έπρεπε να είναι τότε ο Valentino στην πρεμιέρα και μας το είχε υποσχεθεί ότι θα είναι παρών; Γιατί φαντάσου να έβγαινε στη σκηνή με φούστα ο προδότης και όλα αυτά που έλεγαν τότε και να μην ήταν εδώ ο Valentino. Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share