Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα ζήλευε... σαν τρελός ο Σάκης Ρουβάς: Με αυτό τον κούκλο μελαχρινό κόντεψε να παντρευτεί η Κάτια Ζυγούλη

Τι έγινε και τελικά χώρισαν;

21 Ιουνίου 2022 13:17
Θα ζήλευε... σαν τρελός ο Σάκης Ρουβάς: Με αυτό τον κούκλο μελαχρινό κόντεψε να παντρευτεί η Κάτια Ζυγούλη
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, έχοντας μεταξύ άλλων τέσσερα παιδιά και βιώνοντας τον απόλυτο έρωτα από τη μέρα, όπου γνωρίστηκαν.

Το ζευγάρι μετράει 19 χρόνια σχέσης και η γνωριμία τους έγινε πριν από πολλά χρόνια στην Κρήτη. Ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια διαφημιστικού σποτ για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, του οποίου τα γυρίσματα έγιναν στην Ελούντα.

Το ζευγάρι από τότε είναι μαζί και δεν έχουν χωρίσει ούτε λεπτό. Ωστόσο, πριν γνωρίσει τον Σάκη Ρουβά, η Κάτια Ζυγούλη είχε σχέση και με άλλους διάσημους άντρες.

Ο μεγάλος έρωτας της Ζυγούλη και ο λόγος που δεν προχώρησε

Λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον τραγουδιστή και πραγματοποιήσουν μια άκρως εντυπωσιακή τελετή για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, η Κάτια Ζυγούλη διατηρούσε δεσμό με τον Μάνο Πανταζή.

Τα μέσα της εποχής έκαναν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο και για έναν έρωτα βγαλμένο από την φαντασία, ωστόσο, οι δυο τους απομακρύνθηκαν και τελικά πήραν χωριστούς δρόμους.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος», είχε εξομολογηθεί το μοντέλο στο περιοδικό Down Town το 1999 στο οποίο είχε φωτογραφηθεί με τον τότε αγαπημένο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share