Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννης Πλούταρχος: Αυτή την καριέρα εγκατέλειψε η γυναίκα του, Μαρία Κακοσαίου, για να τον στηρίξει

Ποιο ήταν το επάγγελμά της;

23 Ιουνίου 2022 14:00
Γιάννης Πλούταρχος: Αυτή την καριέρα εγκατέλειψε η γυναίκα του, Μαρία Κακοσαίου, για να τον στηρίξει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Δείτε επίσης: Γιάννης Πλούταρχος: Δεν θα πιστεύετε ποιο τραγούδι απέρριψε κι έγινε τεράστια επιτυχία από τον Βέρτη

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε πάνω από 20 χρόνια πριν και από τότε οι δυο τους έχουν φτιάξει μια υπέροχη, μεγάλη οικογένεια.

Πλούταρχος Μαρία Κακοσαίου

Η Μαρία Κακοσαίου ήταν ακόμα Αξιωματικός στο Ναυτικό (επάγγελμα που στη συνέχεια εγκατέλειψε προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον άνδρα και τα παιδιά της) όταν γνώρισε τον κομμωτή -τότε- Γιάννης που υπηρετούσε τη θητεία του. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα ενώ η Μαρία δεν σταμάτησε να στηρίζει τον σύντροφό της όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την μέχρι τότε ζωή του για να ακολουθήσει το όνειρό του.

Έξαλλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γι' αυτό δεν θα καλέσω ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχο» (Video)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε εξηγήσει στην εκπομπή "Το Πρωινό" τον λόγο που δεν θα δούμε ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχο καλεσμένο στην εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Παράλληλα, ο γνωστός παρουσιαστής-ηθοποιός εκτός από πολλούς θαυμαστές έχει και φοβερούς εχθρούς.

«Ισχύει ότι δεν θα ήθελα ποτέ καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο. Δεν μου αρέσει να ανασκαλεύω. Δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν. Μέσω μηνυμάτων μιλούσαμε, έκανε κάτι -όχι σε μένα, σε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο- και θεώρησα ότι εγώ με αυτό τον κώδικα συμπεριφοράς, με αυτά είμαι απόλυτος. Αν δείχνεις ασέβεια σε έναν σπουδαίο άνθρωπο γιατί είσαι ένας χθεσινός τύπος που κάνεις επιτυχία για κάποιο λόγο, ας είσαι και ταλαντούχος, για μένα δεν υπάρχεις, τρως Χ» σημείωσε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είχε πει:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share