Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγινε η αποκάλυψη για τον Κρατερό Κατσούλη - Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Έδωσαν τα χέρια!

22 Ιουνίου 2022 20:46
Έγινε η αποκάλυψη για τον Κρατερό Κατσούλη - Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό ότι ο Κρατερός Κατσούλης «έπαιζε» μπάλα ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στον ΣΚΑΙ, όμως τελικά ο ηθοποιός έκλεισε με το κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα με την υπογραφή της μυθοπλασίας. Μάλιστα ο Κρατερός θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» που θα προβληθεί από τον Σεπτέμβριο 2022. Με την ευκαιρία, δείτε ποιές είναι οι σχέσεις του ηθοποιού με τη πρώην σύζυγό του.

Στον ΑΝΤ1 ο Κρατερός Κατσούλης

Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Βασίλης Κολοβός θα συγκατοικήσουν αναγκαστικά και θα χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου.

Εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια. 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους.

Πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων; Το απολαυστικό σενάριο του «Ποιος Παπαδόπουλος;» υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, οι σεναριογράφοι επιτυχιών όπως το 50-50 και τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Οι ήρωες «ακροβατούν» μεταξύ κωμικών καταστάσεων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μυριανθόπουλου σε μια παραγωγή της Tanweer.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share