Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στη showbiz: Γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερό του παιδί - Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός σύζυγός της (photo+video)

Η ανάρτηση με το χαρμόσυνο νέο

21 Ιουνίου 2022 15:58
«Βόμβα» στη showbiz: Γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερό του παιδί - Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός σύζυγός της (photo+video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Αντιγόνη Ψυχράμη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μακαλιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Δείτε επίσης: "Έπεσε με το κεφάλι και..."! Ο Δημήτρης Μακαλιάς περιέγραψε το ατύχημα της Αντιγόνης Ψυχράμη! (video)

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον Χάρη. Σε φωτογραφίες που ανάρτησε η Αντιγόνη Ψυχράμη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram δείχνει σε πρώτο πλάνο την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Σε άλλα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, ο μικρός Χάρης φιλάει την κοιλιά της μητέρας του. Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε, η Αντιγόνη Ψυχράμη έγραψε: «Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Ευλογία».

Η Μαρία Αντωνά ήταν εκείνη που αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τον Δημήτρη Μακαλιά να μη κρύβει τη συγκίνησή του που θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Ο συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού, καθώς δεν είναι ακόμη σίγουροι.

Συγκλονίζουν τα λόγια του Δημήτρη Μακαλιά για τον αδερφό του!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ραγίζει καρδιές με μια συγκινητική δημοσίευση που έκανε με τον αδερφό του που έφυγε ξαφνικά από την ζωή!

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του αδικοχαμένου αδερφού του, Τάσου, ο οποίος «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 30 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του:

Δημήτρης Μακαλιάς

«Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια».

Δημήτρης Μακαλιάς

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share