Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σκληρή η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο τρόπος που κάποιοι νομίζουν ότι κέρδισα τον Θέμη Σοφό αμφισβητείται...» (Video)

Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία τους;

21 Ιουνίου 2022 11:58
Σκληρή η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο τρόπος που κάποιοι νομίζουν ότι κέρδισα τον Θέμη Σοφό αμφισβητείται...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτική διάθεση είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του "Happy Day", μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Θέμη Σοφού.

Η παρουσιάστρια, η οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά μαζί του, ανέφερε ότι κάποιοι πιστεύουν ότι τον κέρδισε με την μαγειρική της, ωστόσο η ίδια ανέφερε ότι δεν ισχύει αυτό αφού δεν είναι αυτό το δυνατό της σημείο.

Δείτε επίσης: «Παράπονο» της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Σοφό: «Ο δικός μου ο άντρας δεν ενδιαφέρεται καθόλου για...» (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

"Όσο για τις πληροφορίες που θέλουν να κέρδισα τον Σοφό λόγω της μαγειρικής μου αμφισβητούνται εν μέρει. Όχι ότι δεν το προσπάθησα. Μαγειρεύω αλλά δεν είναι το δυνατό μου σημείο", ανέφερε με εμφανή δόση χιούμορ.

Ακόμα αναφέρθηκε στην εκπομπή μαγειρικής που παρουσίαζε στο Alter, και είπε ότι στη ζωή "ποτέ μην λες ποτέ".

Δείτε όσα ανέφερε:

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή την είχε δει raver: «Όσο χ@&%* μας έχουν αυτοί, άλλο τόσο...» (photo)

Προτού γίνει γνωστή παρουσιάστρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε περάσει από πολλές φάσεις, ειδικά κατά τα νεανικά της χρόνια, όπου άκουγε rave μουσική και πήγαινε συνεχώς σε πάρτι.

Η συνέντευξη της είχε κάνει «πάταγο» και έγινε αποδέκτης πολλών και ποικίλων σχολίων, καθώς πλέον η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αγνώριστη.

Δείτε επίσης: Χωρίς το Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Αυτός ο άνδρας τη συνόδευσε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση

Η Σταματίνα τότε ήταν οπαδός της… rave μουσικής(!) και είχε μιλήσει γι’ αυτό το είδος, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως στα πάρτι που βρισκόταν εκστασιαζόταν από τη μουσική, ενώ για να υποστηρίξει τα μουσικά της ακούσματα είχε και την εμφάνιση που επιβάλουν οι… νότες της «psychedelic», έντονο μακιγιάζ, σκουλαρίκι στη μύτη και μπορντό κραγιόν ολοκλήρωναν το τότε λουκ της παρουσιάστριας.

Αναλυτικά η συνέντευξή της:

Σταματίνα Τσιμτσιλή raver

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share