Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χώρισε μετά από 22 μέρες γάμου η Άντζελα Δημητρίου! Η προδοσία ενώ φορούσε ακόμα το νυφικό και η αποκάλυψη για τον... κουμπάρο!

Όλα στην φόρα!

15 Ιουνίου 2022 10:36
Χώρισε μετά από 22 μέρες γάμου η Άντζελα Δημητρίου! Η προδοσία ενώ φορούσε ακόμα το νυφικό και η αποκάλυψη για τον... κουμπάρο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άντζελα Δημητρίου Γιώργος Τρούπης: Oι δυο τους παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 1985 και ο γάμος τους κράτησε 22 ημέρες. Ο δεύτερος γάμος ήρθε 20 χρόνια μετά και η Άντζελα με τον Γιώργο ξαναπαντρεύκαν την ίδια ημερομηνία στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στην Νέα Σμύρνη, όπου είχαν παντρευτεί και πρώτα. Έμειναν χώρια για δυόμιση περίπου χρόνια, αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά η σχέση τους άντεξε για έξι ακόμα μήνες.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Εγώ και αποκάλυψε ότι ήταν λάθος η απόφασή της και εξήγησε τους λόγους. «Σου έλειπε ο γάμος; Έπρεπε να παντρευτείς άλλη μία φορά; Γιατί; Για να κάνεις κι άλλο παιδί; Όχι. Για να έχεις ένα σύντροφο; Καλύτερα να τον είχες έτσι». Τον δοκίμασα το γάμο μία φορά. Ήταν αποτυχία. Λένε πως αν δώσεις θάρρος στο χωριάτη, σου ανεβαίνει στο κρεβάτι. Αλλιώς περίμενα ότι θα ήταν η ζωή μου μετά το γάμο και αλλιώς τα βρήκα. Έκανα όμως υπομονή, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι βαλλόμασταν από το πρωί έως το βράδυ από τα κανάλια. Δεν μπορούσα να πω την επόμενη ημέρα «Χωρίζω. Πάρε δρόμο».

Χώρισε μετά από 22 μέρες γάμου η Άντζελα Δημητρίου! Η προδοσία ενώ φορούσε ακόμα το νυφικό και η αποκάλυψη για τον... κουμπάρο!

Ακόμα και όταν πήγαινα ντυμένη νύφη στην εκκλησία, έλεγα στον κουμπάρο «Πάμε να φύγουμε; Νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά». Αυτός βιαζόταν. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι το γιατί μια ζωή να είμαι εγώ το θύμα. Με εκμεταλλεύτηκε. Θα μου πεις: «Είσαι χαζή; Είναι δυνατόν εσένα, μία τόσο ώριμη, δυναμική γυναίκα, να σε κάνει ένας άντρας ό,τι γουστάρει;» Καμιά φορά έχουμε τις αδυναμίες μας ή παριστάνουμε ότι δεν βλέπουμε πράγματα κάνοντας υπομονή. Αυτό όμως είναι μαζοχισμός».

Φώτης Λιόσης: Αυτός είναι ο γοητευτικός γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου (photos)

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, Φώτη Λιόση, και έχει επιλέξει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017 μετά από δέκα χρόνια σχέσης, με την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας να δηλώνει: «Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός, αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια»

Δείτε επίσης: Απογοητευμένη η Άντζελα Δημητρίου: «Πληγώθηκαν τα παιδιά μου από δύο απαίσιους πατεράδες»

Φώτης Λιόσης Άντζελα δημητρίου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share