Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Ήθελε αυτό που εκείνος απέφευγε: Αυτός ήταν ο αληθινός λόγος που χώρισε τη Ζέτα Μακρυπούλια ο πρώτος της μεγάλος δεσμός

Στη συνέχεια ακολούθησαν Ρέμος και Χατζηγιάννης...

7 Ιουνίου 2022 08:24
Ήθελε αυτό που εκείνος απέφευγε: Αυτός ήταν ο αληθινός λόγος που χώρισε τη Ζέτα Μακρυπούλια ο πρώτος της μεγάλος δεσμός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια απασχολεί πάντοτε τα φώτα της δημοσιότητας, είτε με τις επιδόσεις της ως παρουσιάστρια και ηθοποιός είτε με την προσωπική της ζωή, με την ίδια από τη δεκαετία του 1990 να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, συστηθείσα στο κοινό, με την αποκάλυψη για νέο γάμο να βγαίνει στην φόρα παράλληλα.

Στην προσωπική της ζωή διατηρούσε σχέση με τον Κώστα Αλιμπέρτη. Φυσικά, ο τελευταίος - που ήταν διάσημος τότε - είχε αναλάβει και το πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής της αγαπημένης του.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η σχέση τους έμεινε κρυφή. Ωστόσο, κάποια στιγμή αποκαλύφθηκε.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους και το αίτημα της Ζέτας που έφερε τον χωρισμό

Το 1997, το περιοδικό «Ciao», αναφέρθηκε στον δεσμό τους. Στο κείμενο, το οποίο υπέγραφε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Δουβαρά, τονίζονταν πως για τη -μελαχρινή τότε- Μακρυπούλια ο «γυμναστής της δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της. Τον Κώστα Αλιμπέρτη, βέβαια.

Η Ζέτα δεν έχει στάνταρ ωράριο αλλά έχει εξαιρετική αντοχή αφού –όπως λέει και ο Κώστας, είναι μικρή και έχει αποθέματα ενέργειας- εξόν εκείνης της φοράς, που είχαν έρθει κάποιοι φίλοι του γυμναστές από την Αμερική και το... ξεθέωσαν το κορίτσι!

Ζέτα Μακρυπούλια και Κώστας Αλιμπέρτης

Η Ζέτα, επίσης, γυμνάζει περισσότερο τους ώμους και τα πόδια αλλά βαριέται να κάνει πολλή ώρα ποδήλατο, όπως βαριέται και τις συνεχείς επαναλήψεις.

Ο Κώστας τη μαλώνει αν δεν τηρεί το πρόγραμμα διατροφής που της έχει ορίσει αλλά δηλώνει με θαυμασμό: ‘Η Ζέτα έχει να φάει πατάτες τηγανητές τουλάχιστον δύο χρόνια’!».

Η Μακρυπούλια ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Αλιμπέρτη. Πάντως, η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της έπειτα από περίπου πέντε χρόνια.

Ο personal trainer δήλωσε, χρόνια αργότερα, ότι εκείνος αποφάσισε να μπει τέλος στην κοινή τους πορεία καθώς η σύντροφός του ήθελε να παντρευτούν.

Ο χωρισμός φαίνεται πως ήταν φιλικός. Άλλωστε, υπήρχε αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είχαν περάσει τόσα πολλά μαζί.

Λίγο αργότερα, στη ζωή της Μακρυπούλια επρόκειτο να μπει ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share