Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δεν ήταν όλα ρόδινα για τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Ζούσα από τα χρήματα που έβγαζε η γυναίκα μου»

Τι δήλωνε σε συνέντευξή του το 2013;

31 Μαΐου 2022 19:50
Δεν ήταν όλα ρόδινα για τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Ζούσα από τα χρήματα που έβγαζε η γυναίκα μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Μπισμπίκης Μπεκιάρη

Κάνοντας μια αναδρομή σε παλιότερες συνεντεύξεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ανακαλύψαμε όσα έλεγε για τις συνθήκες εργασίας, αλλά και τα λεφτά που έπαιρνε.

Όσα δήλωνε το 2013

«Ζω από τα χρήματα που βγάζει η γυναίκα μου από την δουλειά της. Χρόνια ζούσα με λιγότερα λεφτά από 300ευρώ. Όταν σπούδαζα περνούσα με 50 ευρώ την εβδομάδα. Στα μέσα των φοιτητικών μου χρόνων με πήρε η Άννα Συνοδινού στην ομάδα της. Από τότε μέχρι τώρα περνώ με τα χρήματα του θεάτρου και της τηλεόρασης που δεν είναι πολλά. Εδικά τα λεφτά του θεάτρου είναι πολύ λίγα. Ήμουν δυο χρόνια στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και έπαιρνα 1200 ευρώ τον μήνα από όπου έπρεπε να πληρώνω και το σπίτι που νοίκιαζα. Αυτός είναι ο μέσος όρος των χρημάτων που έπαιρνα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα. Υπήρξε μέρα που τα χρήματα δεν του έφταναν ούτε για να φάει; «Βέβαια. Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει περάσει τέτοια μέρα; Έπαιρνα τηλέφωνο την μητέρα μου ή φίλους μου και τους έλεγα: «Στείλτε 10 ευρώ γιατί δεν έχω φράγκο». Μου φαίνονται πολύ φυσιολογικά όλα αυτά για μας τους απλούς μεροκαματιάρηδες.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share