Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα' χωσε άγρια ο Μικρούτσικος στη Σπυροπούλου: «Ποια εκπομπή θα καταστρέψει πάλι;» (Video)

Μέχρι και η Καινούργιου προσπάθησε να τον καλμάρει αλλά...

30 Μαΐου 2022 11:52
Τα' χωσε άγρια ο Μικρούτσικος στη Σπυροπούλου: «Ποια εκπομπή θα καταστρέψει πάλι;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπου και την ρώτησαν για τα επαγγελματικά της σχέδια από την νέα σεζόν. Η ίδια απάντησε πως δεν έχει κάτι κλεισμένο και πως της έχουν γίνει πολλές προτάσεις ενώ ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις. Ενώ, σε μία τρομερή αποκάλυψη προχώρησε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς σχολίαζαν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια της έχει γίνει πρόταση για πρωινή εκπομπή κάτι το οποίο φάνηκε αστείο στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος σχολίασε «Η δημοσιογράφος ήταν υπερβολική. Την ρώτησε ποιά εκπομπή θα θέλατε να αναλάβετε ενώ θα έπρεπε να πει να καταστρέψετε».

Survivor 5: «Βόμβα» Ανδρέα Μικρούτσικου - «Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή - Το βασίλειο του στημένου!»

Survivor 5: Τον Τζέιμς Καφετζή συνάντησαν οι κάμερες σε κοσμικό event και ρωτήθηκε για τις παραβάσεις που είδαμε πρόσφατα στο παιχνίδι επιβίωσης λέγοντας πως «όλοι έχουν τα ίδια όπλα και όποιος μπορεί κάνει κάτι παραπάνω».

Με αφορμή το θέμα, πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποκάλυψε ότι γνωρίζει από πολύ καλά πληροφορημένη πηγή ότι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν άμεση επικοινωνία με την παραγωγή και μάλιστα μαζί αποφασίζουν πώς θα κινηθεί η «πλοκή» των επόμενων επεισοδίων. Επίσης, «κράξιμο» έριξε και παίκτης του φετινού Survivor στον Ατζούν.

«Με τους όρους και τις συνθήκες που ζουν όλα φαίνονται θεμιτά από άποψη επιβίωσης. Από τη στάση μου πέρυσι έδειχνα μια προτίμηση στον Τζέιμς και τον Νίκο. Θα σας πω κάτι από πηγή ανθρώπου με τον οποίο δεν έχω σχέση. Όχι έχουν κινητά, υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή, σας το λέω εν πλήρη γνώση του τι λέω».

«Τι κανόνες και τι κινητά, όταν συσκέπτονται με την παραγωγή ποιο θα είναι το επόμενο πλάνο ή αν θα ερωτευτεί ο Μαρτίκας τη Βρισηίδα. Είναι η αποθέωση, το βασίλειο του στημένου και το λέει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοιες εκπομπές και απεχθάνομαι το στημένο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share