Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση στη φυλακή - Έχω συλληφθεί για...» (Video)

Ποιος ήταν ο λόγος;

27 Μαΐου 2022 14:23
«Βόμβα» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση στη φυλακή - Έχω συλληφθεί για...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία τρομερή αποκάλυψη προχώρησε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς σχολίαζαν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι έχει περάσει 20 μέρες σε απομόνωση στην δικτατορία, όχι σε κελί και χωρίς να βλέπει τον ήλιο.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Βόμβα» Ανδρέα Μικρούτσικου - «Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή - Το βασίλειο του στημένου!»

«Στη δικτατορία έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση. Βεβαίως, έχω συλληφθεί για δράση. 20 μέρες απομόνωση, όχι σε κελί. Δεν έβλεπα τίποτα. Ο Θάνος έκανε λιγότερες μέρες αλλά, αφήστε, μην πω την ιστορία. Θέλω να σας όμως πως ήταν 20! Δεν ήταν ούτε μία, ούτε δύο σε ένα κελί 3 x 4 χωρίς να βλέπω. Σκοτάδια…

Θα είχα την όρεξη να κάνω μποτέ; Μα είναι να τρελαθείς! Δεν ξέρουμε τι είναι η φυλακή;… Εγώ έφαγα ξύλο και με κατηγορούσαν. Το πολύ πολύ να πήγαινα στην φυλακή. Όχι να έχω σκοτώσει το παιδί μου ή να μην το έχω σκοτώσει» είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε όσα δήλωσε:

«Πάψε, σκάσε...» - Χαμός στον αέρα με Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικο

Κανονικός... χαμός επικράτησε στον αέρα του Alpha, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει τις εμφανίσεις όσων συμμετείχαν στον ημιτελικό της Eurovision, μιλώντας και για την Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως είχε αντίθετη με την κοινή γνώμη θέση, καθώς είδαμε τους χρήστες να είναι κατά ενθουσιασμένοι με την ερμηνεία της Αμάντα.

Και εκεί λοιπόν που ο παρουσιαστής ήθελε να τεκμηριώσει την αρνητική του άποψη τον διέκοψαν και τότε πραγματικά ξεκίνησε ένας δίχως αύριο τσακωμός ανάμεσα σε εκείνον και την Κατερίνα Καινούργιου, που του είπε... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share